Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAPINSKO-ZAGORSKA

HDZ­-u pristupilo 60­-tak bivših HNS-­ovaca, razočarani Vesnom Pusić

HDZ
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
1/5
28.08.2014.
u 12:32

Bivši HNS-ovci jedinu alternativu vide u obnovljenom HDZ-­u

U HDZ Krapinsko – zagorske županije, kako je rečeno na konferenciji za novinare, u posljednjih nekoliko mjeseci pristupilo je petstotinjak novih članova. Također, HDZ-­u je pristupilo, kako su istakli predsjednik i tajnik županijskog HDZ-­a Žarko Tušek i Miljenko Šoštarić, 60­-tak HNS-ovaca uglavnom s područja Zlatar Bistrice.

Među njima je i Igor Margetić, vijećnik i sada bivši potpredsjednik županijske organizacije mladeži HNS­-a te jedan od osnivača HNS­-a u Zlatar Bistrici Branko Vojaković. Obojica su za razloge istakla razočarenje radom predsjednice Vesne Pusić i aktualne Vlade, a jedinu alternativu vide u obnovljenom HDZ-­u.

>> HNS-ovci zaposjeli fotelje u Đakoviću

Komentara 20

BA
balic
12:55 28.08.2014.

Da sam Karamarko nebi ih prihvatio,nek si traze drugu stranku. Sto nisu prisli Holy i njenom OraHu,nije ih htjela il nisu pitali ? Do sad su pljuckali sa svojom seficom po HDZ.u. a sad bi se njima prikljucili,nije im ispod casti iz postene uci u "zlocinacku".?

Avatar tajar
tajar
13:04 28.08.2014.

HNSovci imaju vrlo rezvjen instinkt za preživljavanje. Ne žele oni otići Čačiću, jer njemu nema više njesta u visokoj politici, kao ni Pusićevoj.

UI
Uvijek_iskreno
15:10 28.08.2014.

Ne znam zbog cega su Pusicku uopce i podrzavali do sada...ovo je odraz misljenja javnosti, svima je dosta nesposobne kukuriku koalicije, cak i samim simpatizerima a i clanovima kukurikavaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije