navigacija Sjeverozapadna Hrvatska 5
koncert nede ukraden

Bjelovarčani uglas s Nedom pjevali njezine hitove

Neda dobro pamti sve svoje nastupe pa se tako rado prisjetila nastupa na Terezijani, ali i onog iz 1987. kada je nastupila u restoranu Šljukin-gon

Neda Ukraden posljednji put je nastupila u Bjelovaru prije dvije godine

Foto: Damir Špehar/PIXSELL

BJELOVAR – Vitalna i energična poput Tine Turner, Neda Ukraden još se jednom pokazala pravom profesionalkom jer je neumora zabavljala Bjelovarčane do kasnih noćnih sati u restoranu Šljukin-gon za koji je vežu nezaboravne uspomene. Tom je prigodom brojnim obožavateljima, koji su s njom uglas pjevali njezine bezvremenske hitove, probudila duh starih vremena i opravdala epitet kraljice zabavne glazbe s prostora bivše Jugoslavije. Pokraj glasa Neda je plijenila i sjajnim izgledom, jer kao i uvijek je bila besprijekorna na pozornici. U takvom sjajnom i uzavrelom ozračju Neda se prisjetila ranijih bjelovarskih nastupa.

- Upravo zbog vjerne publike pamtim svaki svoj nastup, pa tako u srcu nosim i one bjelovarske. Prije otprilike dvije godine nastupala sam na tradicionalnoj pučkoj manifestaciji Terezijani, a do tad me nije bilo pune 23 godine. Naime, prije toga u Bjelovaru sam zadnji put nastupila 1987. godine upravo u ovom restoranu Šljukin-gon, i nakon toliko vremena, emocije ne jenjavaju i uvijek probude nove osjećaje, a koji mi otkrivaju spoznaju zašto pjevam – zbog predivne publike. Jer iznova je bilo neponovljivo – istaknula je Neda Ukraden dodavši da će se i ubuduće s veseljem odazvati novom pozivu iz Bjelovara.

Ocijeni:

1 2 3 4 5

1 (1 ocjena)
Ispravi pogreške

Ključne riječi

Komentari

Registracija