Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEDENI IZAZOV

Zamjenik župana polio se vodom, izazvao Kolindu, Ivu i punicu

Marko Boras Mandić
Foto: Screenshot Youtube
1/2
27.08.2014.
u 09:59

Marko Boras Mandić prihvatio je "ledeni izazov"

Zamjenik primorsko-goranskog župana Marko Boras Mandić prihvatio je "ledeni izazov", humanitarnu inicijativu za podizanje svijesti o amiotrofičnoj lateralnoj sklerozi.

Za slijedeći "ledeni izazov" nominirao je Kolindu Grabar Kitarović, Ivu Josipovića i svoju punicu.

Kako je polijevanje izgledalo pogledajte ovdje:

 

Boras Mandić samo je jedan od HNS-ovaca koji su se uključili u ovu kampanju. Prvi je izazov prihvatio predstojnik Središnjeg ureda HNS-a Žarko Stilin, koji je izazvao Matiju Posavca, Vedranu Gujić i Borasa Mandića.

Vedrana Gujić, zastupnica u Gradskoj skupštini Zagreba i predsjednica Lymeca, prihvatila je izazov i pozvala saborske zastupnike Gorana Beusa Richembergha i Sonju König koji su također prihvatili izazov. Goran Beus Richembergh izazvao je potpredsjednika Istarskog HNS-a i pročelnika za gospodarstvo Istarske županije Alena Damijanića, koji je prihvatio izazov, i gradonačelnika Dubrovnika Andru Vlahušića, koji još nije prihvatio izazov.

Sonja König je izazvala pomoćnika ministra gospodarstva Ismara Avdagića i pomoćnika ministrice vanjskih i europskih poslova Hrvoja Marušića, koji za sada nisu prihvatili izazov. Alen Damijanić izazvao je glavnog tajnika ministarstva gospodarstva, zastupnika u skupštini grada Zagreba i potpredsjednika Zagrebačkog HNS-a Tomislava Stojaka i zamjenika ministra Alena Leverića, koji za sada nisu prihvatili izazov.

>> I slon sudjelovao u ledenom izazovu te izazvao tri slona

>> Evo kako izgleda kada popularno polijevanje ledenom vodom pođe krivo

Komentara 1

TO
Toni12345
12:08 27.08.2014.

Dajte ljudi, dojadili ste već sa tim debilnim polijevanjem vodom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije