Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNANJE

Riječki centar za prevenciju kriminaliteta pravi primjer partnerstva za sigurnost

dodjela
23.10.2014.
u 14:29

Priznanje je uručeno zamjeniku gradonačelnika Rijeke Marku Filipoviću i načelnici PU primorsko goranske Senki Šubat

Ovogodišnja Hrvatska velika nagrada sigurnosti u kategoriji za partnerstvo u ostvarivanju sigurnosti zajednice dodijeljena je Gradu Rijeci i Policijskoj upravi primorsko-goranskoj za projekt Informativnog centra za prevenciju kriminaliteta na području grada Rijeke. Priznanje je danas na prigodnoj svečanosti na skupu Hrvatski dani sigurnosti koji se održava u Opatiji uručeno zamjeniku gradonačelnika Rijeke Marku Filipoviću i načelnici PU primorsko goranske Senki Šubat. Zahvaljujući na nagradi Filipović i S. Šubat izrazili su zadovoljstvo što su važnost ovog preventivnog projekta prepoznali i građani te naglasili da je priznanje i obveza na daljnji zajednički rad s partnerima na podizanju sigurnosti građana.  

Informativni centar za prevenciju kriminaliteta grada Rijeke otvoren je u travnju 2014. godine, a uspostavljen je u suradnji grada Rijeke i PU primorsko goranske kako bi nizom aktivnosti i zajedničkim koordiniranim radom cijele zajednice utjecali na prevenciju štetnog ponašanja, smanjenje straha građana od kriminaliteta te podizanje ukupne kvalitete života i sigurnosti u Rijeci. Riječ je o prvom takvom centru u Primorsko-goranskoj županiji koji je otvoren Riječanima svih dobi za upoznavanje rada policije, ali i stjecanje novih znanja o raznim načinima zaštite života i imovine.

>> Božo Barbarić: Raskrinkao narkomafiju u redovima istarske policije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije