Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
investicija

Posao za stotinu radnika – Opatija dobiva svoj trgovački centar

Opatija
Foto: TC Slatina Opatija
1/2
22.01.2014.
u 14:46

Objekt površine 4.200 četvornih metara prostora u cijelosti će biti realiziran upošljavanjem domaćih tvrtku, a po otvorenju Trgovačkog centra, ondje je planirano zapošljavanje od osamdeset do stotinu ljudi.

Nakon što je u srpnju 2013. godine otvorena prva garaža u Opatiji na adresi M. Tita 166, s kapacitetom 350 parkirnih mjesta na šest etaža, kreću radovi na izgradnji Trgovačkog centra Opatija, koji će biti smješten na gornjim etažama. Ukupna vrijednost investicije trgovačkog centra i garaže Slatina iznosi 54,5 milijuna kuna, čime se svrstava među najveće privatne projekte realizirane proteklih godina na Opatijskoj rivijeri, čulo se na današnjem predstavljanju u Opatiji.

Projekt je osmislio arhitektonski ured Kap4 iz Zagreba, a investitor je tvrtka Fides Brko d.o.o..

Objekt površine 4.200 četvornih metara prostora u cijelosti će biti realiziran upošljavanjem domaćih tvrtku, a po otvorenju Trgovačkog centra, ondje je planirano zapošljavanje od osamdeset do stotinu ljudi. Otvorenje se planira već u lipnju 2014. godine.

>> Predstavljen novi vizualni identitet Opatijske rivijere

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije