Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sutra u Rijeci

Okrugli stol o nužnosti rekonstrukcije autohtone poljoprivrede

Traktor
Marijan Sušenj/PIXSELL ilustracija
10.12.2014.
u 12:28

Povod održavanju je Terra Madre Day, koji se 10. prosinca obilježava u cijelome svijetu

Nužnost rekonstrukcije autohtone poljoprivrede s posebnim naglaskom na male proizvođače tema je okruglog stola koji će se u četvrtak 11. prosinca od 9 do 11,30 sati održati u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke.

Povod održavanju je Terra Madre Day, koji se 10. prosinca obilježava u cijelome svijetu. Predavači su Zoran Skala, Danijel Balaban, Zlata Nanić i Marijana Cvijetić Piršić, a govorit će o čimbenicima koji urušavaju današnji način prehrane, o gradskim vrtovima, grupama solidarnosti i podršci lokalnim proizvođačima, ekološkom uzgoju hrane i važnosti mediteranske prehrane kao akumulirane mudrosti naših predaka.

>> Hrvatskoj je neophodna nova poljoprivredna politika

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije