Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka

Odgođena deložacija Draženke i Ive Veljačića

deložacija
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/4
27.10.2014.
u 11:59

Kos je kolateralna žrtva – kazala je Draženka koja se nada da će se do siječnja iduće godine njihov slučaj ipak riješiti

Današnja deložacija Draženke i Ive Veljačića iz stana u Ulici Giuseppe Duella u Rijeci, na kućnom broju 21 odgođena je za 12. siječnja iduće godine. Uz Veljačiće odahnuli su njihovi prijatelji i članovi Živog zida koji su im danas došli dati potporu. Naime, od sudskog su ovršitelja saznali kako je Centar za socijalnu skrb predložio odgodu deložacije za početak iduće godine.

Veljačići se nadaju da će do tada ipak doći do stana koji su 8. veljače 2010. godine, posredstvom agencije za trgovinu nekretninama „ Milleniumm nekretnine exclusive d.o.o.“ od Igora Petrića kupili stan u Kastvu, na adresi Tometići 1/C, površine 30,4 četvornih metara. Veljačići su žrtve prijevare, Petrić im priječi ulazak u kupljeni stan u Kastvu. Stan u kojemu se nalaze, u Duellinoj ulici prodali su Vedranu Kosu i tim novcem kupili stan u Kastvu u koji već godinama ne mogu useliti. - S Petrićem smo potpisali iste papire kao i s Kosom, u pet godina sud još nije riješio naš slučaj.

Kos je kolateralna žrtva – kazala je Draženka koja se nada da će se do siječnja iduće godine njihov slučaj ipak riješiti. Inače, kontroverzni poduzetnik iz Kastva Igor Petrić bio je 2010. godine optužen za prijevare tešku 550 tisuća eura, zbog čega je pola godine proveo u bijegu. Veljačići su u međuvremenu i oboljeli, Draženka je doživjela teži moždani udar, a Ivo kao kronični srčani bolesnik doživio je infarkt i moždani udar. Mnogi Ivu Veljačića pamte i kao pjevača grupe " Uragani ".

>> Odgođena deložacija obitelji Asađanin iz Vukovara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije