Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADNI PLJUSAK

Obilna kiša poplavila Pulu, izazvala teškoće u prometu

Pula
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/7
16.08.2014.
u 16:37

Voda se odmah po završetku kiše počela povlačiti

Pulu je u poslijepodnevnim satima zahvatio iznenadni pljusak s velikom količinom kiše koji je prolaznike natjerao na skrivanje, a u prometu izazvao poteškoće.

Kako piše Glas Istre, poplavljene su brojne ulice, a na dvije lokacije "izletjeli" su šahtovi. Prema informacijama Županijskog centra za obavješćivanje drugih intervencija nije bilo. Regional Express prenosi da se voda odmah po završetku kiše počela povlačiti.

Kako je današnja kiša izgledala pogledajte u našoj galeriji.

Foto: Duško Marušić/PIXSELL

Foto: Duško Marušić/PIXSELL

>> Gorio noćni klub u Savskoj, poplavljen podvožnjak, sudar u Dubravi...

>> Hrvatsku zahvatilo pogoršanje vremena, u Karlovcu nevrijeme s tučom

Komentara 3

DU
Deleted user
17:24 16.08.2014.

Ovo vise nije normalno

DU
Deleted user
09:45 17.08.2014.

Hebote pa mi u 25 godina postojanja nismo u stanju ocistit odvode,,,i svake godine nam se skoro isto desava,,,a mi samo pametujemo........

Avatar morski covik 3
morski covik 3
17:30 16.08.2014.

Sve su je kise ovo ljeto pogodile?! Ali nije komunalna sluzba skontala da bi biloo dobro osistiti sahte i odvode... a placamo oborinske vode, zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije