Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPONZA ODGOVARA:

'Kajin nije vrijedan tužbe, neka izađe s dokazima'

Giovanni Sponza
Duško Marušić/PIXSELL
20.08.2014.
u 16:51

Dok je političara poput Kajina, Hrvatska nikada neće izaći iz teške gospodarske krize u kojoj jest, a ono što je još važnije - neće izaći iz krize morala, poručio je Sponza

Gradonačelnik Rovinja Giovanni Sponza reagirao je danas na jučerašnje navode Damira Kajina o tome da je  početkom 2000.-tih brat izraelskog predsjednika Shimona Peresa u Rovinju želio kupiti 3,2 hektara zemljišta po cijeni od 60 eura po kvadratu, ali je posao propao, zbog nekih, kako tvrdi Kajin, "poštara" koji su tražili 600 tisuća eura za ponovnu urbanizaciju toga zemljišta.  

"Dok je političara poput Kajina, Hrvatska nikada neće izaći iz teške gospodarske krize u kojoj jest, a ono što je još važnije -  neće izaći iz krize morala. Ja osobno o navedenim tvrdnjama nemam nikakvih saznanja. Stoga, očekujem da najkasnije u roku od 24 sata Kajin izađe sa imenima i prezimenima osoba koje su, prema njegovim navodima, činile inkriminirane radnje. Ujedno poručujem Kajinu da, što se mene osobno tiče, nije vrijedan tužbe. Naime, trud vrijeme i novac za ovo potonje daju se pametnije i korisnije utrošiti u rješavanje životnih pitanja jedne zajednice kao što su dječji vrtići, dječja igrališta, škole i slično. Prije nekoliko mjeseci - svi se mi u Rovinju toga dobro sjećamo, Kajin je održao konferenciju ispred tvornice Mirna. Rezultat tih aktivnosti jest da je Mirna izgubila izvoznički broj, a te njegove  neodgovorne radnje dovele su do toga da je zatražen postupak stečaja nad Mirnom. Toliko o (ne)odgovornosti i (ne)odgovornom ponašanju prema građanima Istre", naveo je u svome priopćenju Sponza zaključivši kako je vrijeme da Kajin prestane s objedama i praznim insinuacijama i konačno izađe sa konkretnim dokazima, jer istarska javnost i istarski građani zaslužuju toliko poštovanja.

>> Kajin: Njemački investitor sustavno je reketiran

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije