Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oštre kritike

Kajin: Istrijani, IDS vas tretira poput idiota

Damir Kajin
Patrik Macek/PIXSELL
24.11.2014.
u 13:23

Ukazao je na nužnost da politika bude što dalje od gospodarstva, ali je svjestan, kazao je, da je to u Hrvatskoj nemoguće

Predsjednik Istarskih demokrata i saborski zastupnik Damir Kajin govorio je danas o zbivanjima oko rovinjske tvornice riba Mirna i pazinskog Purisa.

- Ne mogu razumjeti zašto je IDS, odnosno Boris Miletić, Giovanni Sponza, Renato Krulčić i HDZ-ov Mario Bratulić, bili za opciju koja nije ni do koljena Podravci zapitao se Kajin uvjeren da su navedena poduzeća, ulaskom Podravke i Valipile, spašena.

Ukazao je na nužnost da politika bude što dalje od gospodarstva, ali je svjestan, kazao je, da je to u Hrvatskoj nemoguće.

Govoreći o trošenju novca građana Istre, spomenuo je različite fešte na koje se, prema njegovoj procjeni, godišnje troši između 30 i 40 milijuna kuna. – Istrijani, IDS vas tretira poput idiota – ako nema kruha, evo vam kolača, a to se može raditi samo u zemlji nesposobne policije i još nesposobnijg DORH-a - kazao je Kajin.

>> Kajin: Proračun je neodrživ, dostatan samo za socijalu

Ključne riječi

Komentara 1

45
456
18:19 24.11.2014.

KAJIN ima muda progovoriti o onome o čemu mnogi šute. Kajin svijetla točka u Istri. Bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije