Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
olujni udar

Jako nevrijeme haralo Istrom. Vjetar puhao i 23 metra u sekundi!

nevrijeme,Istra
Foto: Youtube Screenshot
1/2
21.07.2014.
u 21:43

Meteorološka postaja u Novigradu zabilježila je vjetar brzine 19 m/s, dok je u Poreču puhao jak zapadnjak (16 m/s). Najjačje je puhalo na Rtu Kamenjak

Istarski poluotok danas je pogodilo jako nevrijeme praćeno grmljavinom i pljuskom te snažnim udarima vjetra koji je na Rtu Kamenjak puta puhao brzinom od čak 23 metra u sekundi. Meteorološka postaja u Novigradu, piše IstraMet, zabilježila je vjetar brzine 19 m/s, dok je u Poreču puhao jak zapadnjak (16 m/s).

U Biloslavima kraj Grožnjana vjetar je dosezao 20 m/s. Najviše kiše palo je na zapadnom ulazu u tunel Učku (20 mm), u Belaju i Roču (18 mm) te u Rovinju i Barbarigi (16 mm).

>>MeteoAlarm upozorio na grmljavinske pljuskove i pijavice

Komentara 2

MT
marina.tot.djuricic
22:42 21.07.2014.

23m/s iliti 82kmh... čak je i bura jača... :D

Avatar Al Simmons
Al Simmons
22:50 21.07.2014.

Konobar daj Martini stogod da pije :)))) ....nitko se nije osim nje sjetio pomnoziti m/s sa 3,6 da se dobiju km/h :))))))))))))))))))) Martina moj naklon!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije