Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za kupnju liftera

Humanitarni maraton za osobe s invaliditetom i ove godine na Rabu

rab
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
22.07.2014.
u 19:05

I ove godine na Rabu će se održati humanitarni maraton za osobe s invaliditetom. Ovaj maraton nije natjecateljski već promicateljski jer putem medija i samim održavanjem želi skrenuti pozornost na problematiku osoba s invaliditetom.

Ovogodišnjim preplivavanjem želimo prikupiti potrebna novčana sredstva za kupnju liftera u rapskoj luci pomoću kojeg se želi ukrcati OSI u izletničke brodove. Lani nam je uspjelo prikupiti 21.000 kuna, nedostaje nam još 60.000kn. Maraton je jednak za sve tako da mogu svi sudjelovati.

Kotizacija je 10kn po osobi. Kreće se 23.8. u 8 ujutro od rampe za OSI na Vodenči u Barbatu i pliva do Dolina i nazad. Plivački maraton organiziraju književnik Krešimir Butković (kvadriplegičar), njegovi prijatelji i Grad Rab. Medijski pokrovitelji su Rapski list te Radio Rab. Ukoliko ne možete prisustvovati, a želite financijski pomoći, Grad Rab je otvorio račun za donacije. Vidimo se i veselimo vam se, poručuju organizatori.

PODACI ZA UPLATU: GRAD RAB IBAN: HR 6223400091836300002

Model: 68, Poziv na broj: OIB-7706 Opis plaćanja: Za plivački maraton

>>Rab - grad prijatelj osoba s invaliditetom zahvaljujući plivanju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije