Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo ruho

'City Lightovi' pričaju riječke priče

city light
Foto: TZ Rijeka
1/2
21.08.2014.
u 15:55

City Lightove je postavila Turistička zajednica grada Rijeke u suradnji s Gradom Rijekom i tvrtkom Europlakat

Nakon nove turističke signalizacije i osvijetljeni riječki panoi "City Lightovi" doživjeli su ovih dana "make over". Ovi informativni panoi već niz godina upoznaju Riječane i njihove posjetitelje s pričama riječkih znamenitosti.

Svaki "City light" prikazuje obližnje znamenitosti uz kratku priču, a za sve koji se žele više informirati QR linkovi vode na stranice www.visitRijeka.hr. Panoi su također i pješačka signalizacija koja dalje upućuje na obližnje lokacije s preporukom obilaska. Sveukupno je postavljeno deset "City Lightova" s tekstovima na šest jezika (hrvatskom, engleskom, njemačkom, talijanskom, francuskom i španjolskom). Nakon završetka uređenja Koblerovog trga, ondje će biti postavljen 11 "City light". U suradnji s Gradom Rijekom planira se postavljanje i dodatnih panoa.

City Lightove je postavila Turistička zajednica grada Rijeke u suradnji s Gradom Rijekom i tvrtkom Europlakat, dok dizajn potpisuje Valter Stojšić – St. Valter.

Foto: TZ Rijeka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije