Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija triju zemalja

Božićno-novogodišnji susret na graničnom prijelazu Rupa

Rupa,božićni susret,granica
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/6
19.12.2014.
u 15:21

U ime domaćina dobrodošlicu je zaželjela Senka Šubat, načelnica Policijske uprave primorsko-goranske

Na graničnom prijelazu Rupa danas je upriličen božićno-novogodišnji susret predstavnika policija Italije, Slovenije te Policijskih uprava primorsko-goranske i istarske, kojim je obilježena još jedna godina dobre suradnje.

U ime domaćina dobrodošlicu je zaželjela Senka Šubat, načelnica Policijske uprave primorsko-goranske. Uz izraze dobrodošlice zahvalila je svima na dosadašnjoj suradnji do ulaska Hrvatske u Europsku uniju te potpori na putu pristupa Schengenskom prostoru.

Granica je danas mjesto koje spaja i okuplja policije svih triju zemalja u zajedničkim naporima da se stanovnici s bilo koje granice osjećaju sigurno i zaštićeno, kazala je Šubat i zahvalila na dobroj suradnji tijekom turističke sezone, ali i na kontinuirano kvalitetnoj suradnji  u svim drugim djelovanjima policije, suzbijanju prekograničnog kriminaliteta, nezakonitih migracija i drugih kažnjivih radnji.

Susretu su nazočili questor Giuseppe Padulano sa suradnicima iz Policijske uprave Trst i Manuela de Giorgi, voditeljica sektora granične policije Trst, direktor Policijske uprave Koper Danimir Rebec sa suradnicima, direktor Policijske uprave Novo Mesto Janez Ogulin sa suradnicima, inspektori za granicu i strance  Matjaž Kondardi i Marjan Bavec iz Policijske uprave Ljubljana, načelnik Policijske uprave istarske Dragutin Cestar sa suradnicima i Fabio Steffe, predsjednik društva Sever za Primorsko in Notranjsko. 

>>Teško bolesni branitelj Božić će dočekati u novom domu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije