Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUŽENJE S GRAĐANIMA

Akcija Hrvatskih laburista - pozivaju Riječane na Korzo

korzo
Goran Kovačić/PIXSELL
26.11.2013.
u 15:49

Na druženje s građanima pozivaju u srijedu 27. studenog od 16 do 18 sati, u četvrtak 28. studenog od 10 do 13 sati, u petak 29. studenog od 16 do 18 sati i u subotu 30. studenog u vremenu od 10 do 13 sati

Akcijom koju pokreću u više desetaka gradova Hrvatski laburisti žele upozoriti na Vladino sveobuhvatno umanjenje dosadašnjih prava građana novim zakonima o radu, mirovinskom osiguranju i o povremenim poslovima. Vladin novi paket zakona znači da će građani ubuduće morati raditi 56 sati tjedno, bez definirane preraspodjele radnog vremena. I žene i muškarci pravo na odlazak u redovnu mirovinu stjecat će tek sa 67 godina života, a do odlaska u mirovinu radit će povremene poslove na kupone, bez bilo kakve sigurnosti radnog mjesta, upozoravaju Hrvatski laburisti.

Na riječkom Korzu organiziraju druženje s građanima, koji će odlučiti hoće li poduprijeti ili se suprostaviti Vladnim mjerama. Na druženje s građanima pozivaju u srijedu 27. studenog od 16 do 18 sati, u četvrtak 28.  studenog od 10 do 13 sati, u petak 29. studenog od 16 do 18 sati i u subotu 30. studenog u vremenu od 10 do 13 sati.

>> Laburisti Vladi: Zaštitite građane od austrijskih štedno-kreditnih zadruga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije