Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIP TORRENS

Zvijezda serije 'Kruna' stiže u Zagreb, glumit će u filmu Dominika Sedlara

Los Angeles: Premijera druge sezone serije Preacher
Foto: FS2
1/4
09.10.2023.
u 17:55

Casting predvodi Pip Torrens, kojeg najbolje znamo po ulozi Tommya Lascellesa, tajnika kralja Georgea VI. i kraljice Elizabete druge u seriji "Kruna", aristokrata Lorda Massena u HBO-ovoj seriji "The Nevers", te Herr Klausa Starra u "Preacheru".  Osim njega tu je i Devon Ross, glumica iz serije "Irma Vep", zatim Suzanne Bertish ("Časna II"),  Anna Madeley, Sam Hazeldine, Anna Madeley i Juliet Aubrey, dok su jedina dva domaća glumca Konstantin Haag i Lujo Kunčević.

Idućeg tjedna u Zagrebu počinje snimanje filma "Vindicta" redatelja i scenarista Dominika Sedlara, u kojem će glumiti neki od inozemnih glumaca koje znamo iz Netflixovih i HBO-ovih serija. 

"U samo jednom trenutku svijet 19-godišnje Hannah se sruši kada njeni roditelji budu ubijeni ppred očima. Nakon bijega traži utočište kod obiteljskih prijatelja prije nego postane utjelovljenje bijesa i osvete prema onima koji su odgovorni za uništavanje njezina života. Neočekivana veza sa zgodnim mladim nacističkim časnikom stvara trenutak predaha, ali nju izjeda osveta pod svaku cijenu, bez obzira kako i kada", opis je ovog filma čija je priča  inspirirana istinitim događajima žena u Čehoslovačkoj koje su pomogle u porazu nacističke vojske tijekom Drugog svjetskog rata.

Casting predvodi Pip Torrens, kojeg najbolje znamo po ulozi Tommya Lascellesa, tajnika kralja Georgea VI. i kraljice Elizabete druge u seriji "Kruna", aristokrata Lorda Massena u HBO-ovoj seriji "The Nevers", te Herr Klausa Starra u "Preacheru".  Osim njega tu je i Devon Ross, glumica iz serije "Irma Vep", zatim Suzanne Bertish ("Časna II"),  Anna Madeley, Sam Hazeldine i Juliet Aubrey, dok su jedina dva domaća glumca Konstantin Haag i Lujo Kunčević.

VEZANI ČLANCI: 

Film je američko-hrvatska koprodukcija, a osim Dominika i Jakova Sedlara, film prodcuira i Croatia film, ali i Veit Heiduschka, koji je producirao  50 filmova od 1985. Bio je nominiran za Oscara za najbolji film za "Amour", zajedno s Margaret Ménégoz, Stefanom Arndtom i Michaelom Katzom 2013. godine

Snimanje traje u Zagrebu i okolici do sredine studenog, a plan je da premijera bude iduće godine. 

VIDEO: Nevjerojatan oglas na Njuškalu: 'Prodajem karte za koncert Aleksandre Prijović za 10 tisuća eura 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije