Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška obitelji i prijatelja

Zvijezda Beverly Hills proživljava najteže trenutke u životu: Zloćudna bolest se proširila

Shannen Doherty
Foto: Instagram/Shannen Doherty
1/6
03.08.2016.
u 16:00

Glavni razlog zašto progovara o svojim teškim trenucima jest da pokuša pomoći osoba koje prolaze kroz slične stvari

Glumica Shannen Doherty (45) priznala je da se i dalje bori s rakom dojke te da su se metastaze proširile do limfnih čvorova.

Zbog zloćudne bolesti morala je odstraniti dojke, a na jednoj od operaciji otkriveno je da su se stanice raka proširile dalje, kako javlja Entertainment Tonight.

"Zbog toga sam krenula na kemoterapije, a nakon toga slijedi zračenje", rekla je glumica koja strahuje zbog neizvjesnosti bolesti.

"Ponekad se pitam hoće li uspjeti kemoterapija i radijacija. Hoću li ponovno morati prolaziti kroz ovo ili ću oboliti od sekundarnog raka", otvara se Shannen. 

Zvijezda serije Beverly Hills nedavno je obrijala glavu, a intimni trenutak podijelila je s obožavateljima na Instagramu. Glavni razlog zašto progovora o svojim teškim trenucima jest da pokuša pomoći osobama koje prolaze kroz slične probleme.

"Željela sam da ljudi saznaju i smatrala da je tako najbolje. Ako time pomognem barem jednoj osobi osjećat ću se bolje. Lakše je boriti se s rakom ako znam da sam barem nekome pomogla", priznaje glumica kojoj veliku podršku pružaju prijatelji i obitelj, a ona se nastavlja boriti dalje.

 

Step 2

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

 

 

Step 6

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

 

>> Zvijezda "Beverly Hillsa" boluje od raka dojke, za sve krivi menadžera

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije