Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrinjavajuće stanje

Nakon svađe s Mirjanom Zorica potpuno izgubila kompas. Evo što je učinila!

big brother
Foto: Screenshot
1/6
09.11.2015.
u 12:53

Sve je počelo u trenutku kada je Mirjana hodala po dvorištu i pljuvala, a Steffani, koja je u ovotjednom zadatku dobila mjesto šefice kuće, zamolila ju je da to ne radi.

U Big Brother kući sinoć je gorjelo! Istini za volju, nije bilo vatre, ali je bilo žestokih riječi i verbalnog okršaja koji je završio tako da je Mirjana u ispovjedaonici molila Big Brothera da je pusti van iz kuće, piše RTL.

Sve je počelo u trenutku kada je Mirjana hodala po dvorištu i pljuvala, a Steffani, koja je u ovotjednom zadatku dobila mjesto šefice kuće, zamolila ju je da to ne radi. Mirjana se oglušila na njezine zapovijedi, što je Steffani potpuno izbacilo iz takta te je krenula galamiti. Nakon što su obje bile kod Big Brothera na razgovoru, svoj ispad imala je Zorica koja je u dvorištu kuće galamila da više ne može podnijeti psihičko maltretiranje koje doživljava od Mirjane posljednjih mjesec dana te da je ona potpuno luda. Nikako se nije mogla smiriti, a u ispovjedaonicu je došla s Tinom te su je ona i Big Brother pokušavali smiriti, ali Zorica nije posustajala. U jednom je trenutku krenula pričati da nema tog novca zbog kojeg će trpjeti takvo ponašanje te da nije normalno da ju je balavica toliko isprovocirala. 

Koliko god da ju je Tina smirivala, Zorica je u jednom trenutku krenula tući samu sebe po glavi. Tina je poslije ispričala Steffani u kuhinji da se jako uplašila kada je vidjela Zoricu kako samu sebe tuče te da nije znala što napraviti.

Ženski okršaji u Big Brother kući postali su svakodnevica. Tko će izvući deblji kraj, hoće li netko popustiti i napustiti kuću? 

Zorica pobesnela zbog Mirjane! #VelikiBrat

Zorica pobesnela zbog Mirjane! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 8. studeni 2015

>>Veliki brat stanarima smanjio novčanu nagradu zbog nepoštivanja pravila BB kuće!

Komentara 2

MI
mica1111
07:19 10.11.2015.

...dakle,toliko užasnih psovki čuti iz ženskih usta ( pa i ma čijih ) ja davno ne čuh...pa toliki repertoar to ne čuh nigdje i kod nikoga...ta žena nije normalna...

FR
franjom18
13:11 09.11.2015.

pa ova, ne smo a se tuce po glavi, u stanju je za pare da dubi na trepavice na zici, to se videlo iz podrske sime, a kako trpe nju to ne pita, takav se stvor tesko nade, a Mirjana glumi, i uspjela je, neka brat poveca maloj honorar, da ostane dok je ne istera, van :::::::::::::::::::::::)))))))))))))!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije