Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozljeda

Zoran Šprajc objavio fotografiju na kojoj ima zavoj na glavi, otkrio što mu se dogodilo

Foto: RTL
1/16
20.03.2024.
u 18:19

Zoran Šprajc objavio je fotografiju na kojoj ima zavoj na glavi. Rekao je kako je ozljedu zaradio dok je vježbao.

Zoran Šprajc, urednik i voditelj RTL-ove emisije "Stanje nacije", na Instagramu je objavio novu fotografiju koja je zabrinula njegove fanove. Naime, pozirao je sa zavojem na glavi. Uz fotografiju je u svom stilu napisao: - Kad ideš ujutro vježbati a to nije za tebe...pa udariš glavom u krevet.

Foto: Instagram

Javili smo se RTL-u za komentar oko ove objave, a objavit ćemo ga čim ga dobijemo. 

Inače, u studenom je Šprajc iznenadio fanove priznanjem da se tetovorao. 

- Iz njujorške Mome su već zvali da im posthumno ostavim ruku za stalni postav ali razmislit ću još , možda netko da više. Uglavnom kad pitaju kako je bilo, bolno je bilo ali su u tatto studiju sve to stoički istrpili i besprijekorno minuciozno iscrtali ovo djelo. I da, djelo nema nikakvu poruku. Samo je djelo, napisao je Šprajc pokraj videa na kojem je pokazao kako je izgledalo tetoviranje. 
Dok su mu brojni pratitelji pohvalili tetovažu, bilo je i onih koji su napisali kako mu to ne treba u pedesetima.
- Gospon Šprajc vi ste ponoreli skroz na skroz. Bilo bi bezbolnije postati bike. I onda nije problem ako se predomislite nakon kad čovjeka neke faze puste, poručila mu je pratiteljica.

VEZANI ČLANCI:

- Samo djelo nema poruku ali tetoviranja u 50+ ima poruku ali ne smijem reći, dodala je druga, a treća je pratiteljica napisala kako je dva puta provjeravala čiji je profil. 

Podsjetimo, RTL-ov voditelj nedavno je objavio fotografiju na kojoj je pokazao kako uživa u centru Zagreba. Šprajc je sjeo na žutoj stolici nasred Preradovićeve ulice i nazdravio pivom, a druga mu je stolica poslužila kao stol.

GALERIJA Pogledajte kako je Barbara Vicković izgledala na početku karijere

1/14


- Preradovićeva je moja omiljena ulica za dobro pivo po lijepom vremenu, a od nedavno eto dobrom pivu i lijepom vremenu može se nazdraviti i nasred ulice. Živio svaki metar pješačke zone, od Zagreba do Daruvara i šire!, pozdravio je Šprajc odluku vodstva Grada Zagreba po kojoj je dio Preradovićeve od raskrižja s Masarykovom i Teslinom do Berislavićeve ulice postao pješačka zona. U komentarima mu se odmah javila Nikolina Pišek. 

 Lajk tebi, ali ne i prometnim čepovima. Treba nalaziti rješenja, a ne kreirati nove probleme…, napisala je Pišek.

VIDEO Baka Zorana Milanovića 15 godina skrivala veliku tajnu o njemu! Majka mu nije imala lak život

Komentara 3

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
19:55 20.03.2024.

Il se udario ili rak. Nadam se da se nije udario.

DA
darko122
19:23 20.03.2024.

Polako ko i ja ide u pljesnivce.

Avatar Sky Rocket
Sky Rocket
18:28 20.03.2024.

Pih. Bezveze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije