Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRUDNJAK ZVAN ZAVIST

Zoe Saldana u grudnjacima Calvina Kleina

Envy (1)
Foto: Mikael Jansson for Calvin Klein
1/4
31.07.2011.
u 16:24

Zvijezda 'Avatara' i 'Zvjezdanih staza' u kampanji za Calvin Klein slikala se u cijeloj lepezi modela novog grunjaka 'Envy' smišljenog da više otkrije nego sakrije

Glumica u usponu odabrana je za predstavljanje grudnjaka Envy, jedne od tri nove linije Calvin Klein rublja, koja je naorčito pogodna za njezine ne prevelike grudi. Druge dvije linije su Perfectly Fit, do polovice grudi, i Seductive Comfort (ta "zavodljiva udobnost" ima veću košaricu i deblje naramenice).

A ako vas i pored zurenja u neosporno atraktivan izgled Zoe Saldana zanima i uobičajeni korporacijski blablabla, evo što je o Zoeinom angažiranju izjavio Bob Mazzoli, glavni kreativac kampanje:

- Jako smo uzbuđeni što je Zoe Saldana novo lice za Calvin Klein Underwear i novi proizvod koji lansiramo, Calvin Klein Envy. Uz Zoe je naša kampanja oživjela, i njezina univerzalna privlačnost omogućit će nam širenje dijaloga s našim potrošačima širom svijeta.

- Calvin Klein je uvije izbacivao prelijepe reklamne kampanje. Za mene je vrlo uzbudljivo što sam se povezala s tako uglednim, globalno prepoznatljivim brendom – rekla je Zoe, koja je čari svojeg novog rublja zvanog zavist nahvalila i u videobroju koji će javnosti biti predočen sredinom kolovoza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije