Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Znate li tko je ovo? Mnogima jedna od najljepših bivših HRT-ovih voditeljica objavila fotku iz djetinjstva

Foto: Instagram
1/11
06.01.2024.
u 09:00

Mila Horvat bivša novinarka i voditeljica je objavila fotografiju iz djetinjstva na kojoj se vidi kako spava. Uz objavu je dodala i  zanimljiv opis.

Mila Horvat, bivša voditeljica, na Instagramu je pratiteljima čestitala novu godinu. Mila je objavila fotografiju iz djetinjstva na kojoj se vidi kako spava. Uz objavu je dodala i  zanimljiv opis. - Glamur je lažan, san neprocjenjiv. Sretna 2024! - napisala je Horvat.  
Bivšu sportsku novinarku i voditeljicu s HRT-a ne viđamo tako često u javnosti i na društvenim događanjima, a krajem prošlog mjeseca je opet ukrala pažnju na dodjeli priznanja najboljim sportašima Hrvatskog olimpijskog odbora. Njezina haljina s dubokim dekolteom i prorezom na nozi istaknula je njezinu fantastičnu figuru, a dizajn ove haljine djelo je Matije Vuice čije kreacije Mila uvijek rado nosi. - Najzgodnija žena u Hrvata ! Desetljećima !! - poručio joj je jedan obožavatelj na Instagramu nakon što je Mila objavila fotografije s ovog događaja. 

Iza Mile Horvat teški su zdravstveni problemi i svoje prve operacije prisjetila se početkom ove godine kada je objavila fotografiju na kojoj se na njenom tijelu vide ožiljci, a pojasnila je zašto je to odlučila učiniti. Mila se inače borila s rakom jednjaka, a kako je sama napisala na prvu operaciju zbog toga je otišla prije točno 10 godina.

- Moj poseban dan, moj drugi rođendan. Ponosna na sve svoje ožiljke i one vidljive i nevidljive.. Moj najbolji podsjetnik na životnu hrabrost, nesalomljiv duh i snagu. Prije 10 godina dogodila se moja prva u nizu operacija o kojoj mi je ovisio život... Ali danas sam tu, snažnija i mudrija, zahvalna jer upravo iz najbolnijih iskustava naučila sam najviše. Život je dar, samo tvoj i samo jedan, živi ga i pokušaj od njega napraviti svoju najbolju priču. Budi hrabar, snažan, ne odustaj, sanjaj, vjeruj i voli.-  poručila je Horvat u objavi na Instagramu.

VEZANI ČLANCI:

 

Veliki stres ozbiljno je naštetio Milinom zdravlju, oboljela je od tumora jednjaka i raka vrata maternice. Dugo vremena borila se s opakom bolesti, ali je na kraju pobijedila.  - Imala sam tri ozbiljne operacije godinu za godinom i još nekoliko manjih koje sam šutke odradila, a da za njih nisu znali ni moji najbliži. Nastojala sam barem njih poštedjeti - rekla je Horvat u jednom intervju i nastavila:

- Ne bih u detalje, to je sad iza mene. I previše se toga pisalo. Teški su to bili zahvati, teško razdoblje, postoperativne komplikacije s posljedicama koje ostaju trajno i s kojima naučiš živjeti. Ne žalim se. Kad je najteže, najjača sam i vojnički sve odrađujem. Najranjivija sam kad je riječ o ljudima koje volim. Srećom, prevladali smo i ružno razdoblje mamine bolesti. Sve je sad dobro, samo neka tako ostane. Sva ta iskustva očeliče čovjeka.

VIDEO Udala se Sandra Perković! Otkrivamo uz koju pjesmu je otplesala prvi ples

Komentara 4

DU
Deleted user
09:40 06.01.2024.

Meni zene koje imaju estetske operacije i filer korekcije nisu lijepe i u razgovoru su mi neinteresantne jer su iskompleksirane.

AN
AnimaTor
09:56 06.01.2024.

Nebitna za Hrvatsku.

LI
LiliMacan
11:22 08.01.2024.

Plastična..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije