Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u važnoj crkvi

Zlatko Mateša i supruga Blanka Valentinovo slave na posebnom mjestu u Madridu

Zagreb: Premijera filma "Nikola Bralić - Kako sam stvorio braću Sinković"
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/13
14.02.2024.
u 15:30

Tako im je ovogodišnje Valentinovo prvo kao bračnom paru, a odlučili su ga provesti u Madridu gdje su posjetili crkvu u kojoj se čuva srce svetog Valentina, zaštitnika zaljubljenih

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša (74) sreću u ljubavi pronašao je s 30 godina mlađom Blankom Kačer (44) s kojom se u prosincu prošle godine i vjenčao. Zavjete su izmijenili na intimnoj ceremoniji u jednoj zagrebačkoj crkvi, a Mateša nam je osobno potvrdio srednje vijesti.

Tako im je ovogodišnje Valentinovo prvo kao bračnom paru, a odlučili su ga provesti u Madridu gdje su, doznaje 24 sata, posjetili crkvu u kojoj se čuva srce svetog Valentina, zaštitnika zaljubljenih. Riječ je o malenoj neupadljivoj crkvi svetog Antuna, koja je poznata kao La Iglesia del Padre Angel, u Calle de Hortalezu. Njezina vrata uvijek su otvorena za sve - i zaljubljene i one koji traže ljubav, nadu, podršku, jer ujedno pruža sklonište i hranu beskućnicima.

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, o novoj ljubavi Zlatka Mateše pisalo se od početka rujna prošle godine, a nedugo nakon što je i on sam potvrdio da je pronašao novu ljubav, da su zajedno potvrdila je i Blanka i to fotografijama na društvenim mrežama.

Blanka je potom na svojem Facebooku objavila nekoliko zajedničkih fotografije iz Mongolije gdje te poručila: 

Zagreb: Premijera filma "Nikola Bralić - Kako sam stvorio braću Sinković"
1/11

– Nakon prelijepih 20 godina s Hrvojem i velike boli uslijed njegove teške bolesti i smrti, kada sam mislila da je nemoguće opet voljeti, dogodila se ljubav s mojim predivnim, duhovitim, pažljivim i inteligentnim Z - poručila je uz njihove zajedničke fotografije iz Mongolije. 

Mateša je u Mongoliju, točnije u Ulaanbaataru, otišao kako bi prisustvovao sastancima u Ministarstvu vanjskih poslova i kao počasni konzul Mongolije u Hrvatskoj dobio odlikovanje predsjednika Mongolije, a u stopu ga je pratila i njegova Blanka. Kačer je pročelnica Katedre za građansko pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu i ravnateljica Poslijediplomskog specijalističkog studija. 

VIDEO Supruga Davora Gopca je balerina, skinula se u haltere u njegovom spotu: Zajedno su više od 30 godina

Komentara 1

LJ
ljudemisi
15:49 14.02.2024.

Blanka pala na ljepotu, a neko rogovlje se skupo plaća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije