Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nives celzijus

'Živim u celibatu, a da sam vjernica, završila bih u raju'

nives celzijus
Foto: Promo
1/23
14.11.2014.
u 10:00

Ona je zločesta Eva, umjesto Biblije ima Golu istinu, a umjesto križa svoj Kiklop

"Test, veza, test, test, crveno svjetlo, seks, seks, koči nas jedno, ma prođi svejedno...", recitira mazno Nives Celzijus stihove novog hita "Inferno" za koji je riječi napisala inspirirana, kaže, jednom dosta opasnom scenom proživljenom u automobilu. Uz opake stihove ide i opaki spot u kojem se igra vjerskim simbolima, marketinški precizno i neopisivo provokativno baš poput Lady Gage ili nekoć Madonne.

Eto, nek' se narod veseli

U njemu je Nives malo zločestija Eva iz koje istjeruju demona u skladu s obredom egzorcizma, u funkciji je križa dugo joj osporavana književna nagrada Kiklop, a umjesto Biblije koristi se njena knjiga Gola istina.

– Pjesma ovako specifična naziva zahtijeva i adekvatnu koreografiju, dosad neviđenu na brdovitom Balkanu. Pa eto, nek' se narod veseli, komentira i uživa – govori Nives o videu čija je premijera u ponedjeljak na RTL-u, Novoj TV i CMC-u, a istodobno i u Srbiji, Sloveniji, BiH i Makedoniji. Koreografiju potpisuje kazališni mag Igor Barberić, režiju Dario Radusin, a uz 26 golih muškaraca s kojima je Nives na snimanju uživala, dosta velika uloga pripala je još jednom biblijskom biću – zmiji. U ovom slučaju riječ je o 8-metarskom mrežastom pitonu Rihanni.

– Noge su mi se odsjekle kada sam je samo vidjela, a kamoli od pomisli da plešem omotana u nju!

U jednoj mi se sceni motala oko vrata i, kada me stisnula i počela daviti, nije mi bilo svejedno. Na kraju se pokazala kao lijepo, umiljato i moćno biće. Ne bih je imala kod kuće, ali za druženje na nekoliko sati bila je jako ugodna – kaže o zmiji, a nastavlja o muškarcima:

– Na setu sam bila okružena i sa 26 prekrasnih dečki, što je situaciju činilo još interesantnijom. No bila sam koncentrirana na koreografski zadatak pa nisam stigla baciti oko na njih. Učinila sam to kasnije kada sam neke srela odjevene, ponovno ih upoznala i tek tada rekla: "Vau! Kakvi su mi komadi u spotu!"

Foto: Promo

U uratku ne vidi potencijalnu vjersku provokaciju jer on je u funkciji umjetnosti, a kada smo je zamolili da se odredi kada je riječ o vjeri, rekla je:

Ateistica sam, ali da postoje pakao i raj, uvjerena sam da bih završila u raju. U epohi društvenih mreža i internetskih platformi kojima se informacije šire brzinom svjetlosti djeca su najugroženija skupina. No Nives u svojem radu ne vidi ništa problematično što bi eventualno moglo naškoditi njenoj djeci koja će video sigurno gledati u društvu vršnjaka u školi.

Postala sam prekritična

– Ne snimam filmove za odrasle da bih trebala imati ikakvih problema. Pošteno odrađujem posao, dobra sam, uzorna, ne pijem, ne drogiram se, kuham, ne izlazim, stalno sam s djecom... Taisha i Leone već su vidjeli spot i oduševljeni su Rihannom – kaže i o trenutačnom ljubavnom statusu i braku s nogometašem Dinom Drpićem nastavlja:

– Dino i ja se rastajemo, ali i dalje se volimo na neki naš poseban način. A gdje je među nama puklo? Mislim da se to može iščitati u Goloj istini 2. Nisam zaljubljena i na tom polju nema ničeg zanimljivog u mojem životu. Recimo da si u 2015. želim novog muškarca... ali toliko sam postala kritična da mi djeluje nestvarno da će se takav uopće pojaviti. Čini mi se da ću nastaviti živjeti u celibatu i permanentnoj apstinenciji jer dugo nisam srela nekoga tko bi barem približno odgovarao mojim kriterijima.

Komentara 19

Avatar tajar
tajar
10:38 14.11.2014.

Celzijus misli da je celibat isto što i cijeli bat.

DU
Deleted user
10:32 14.11.2014.

Da malo preuredim pučku izreku, celibat joj iz očiju viri!

HR
hrxxx111
10:37 14.11.2014.

zbog ovakvih se muslimani raznose

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije