Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gonzalo Peña

Zgodni španjolski glumac političkim stavovima ugrozio je karijeru

Foto: Televisia, Privatni album
1/5
09.12.2017.
u 21:14

Španjolski glumac kojega gledamo u telenoveli "Zaljubljena u Ramona" ima velike ambicije u karijeri, pa su mu privatne želje u drugom planu

“Kada mi je bilo 17 godina, prijavio sam se na audiciju za američki film. Iako nisam bio izabran, to me nije obeshrabrilo. Nastavio sam studij glume i diplomirao na Njujorškoj filmskoj akademiji, nakon čega sam studij nastavio u Milanu. Ubrzo nakon toga priključio sam se meksičkoj Televisi i tako je krenula moja karijera”, kaže 28-godišnji Španjolac Gonzalo Peña, kojeg trenutačno gledamo kao negativca Francisca u telenoveli “Zaljubljena u Ramóna”.

Markantni glumac za kojim uzdišu žene diljem svijeta karijeru je započeo u telenoveli “La malquerida”, nakon čega je postao poznatiji široj javnosti, što je ujedno donijelo nove glumačke ponude koje je objeručke prihvatio.

“Moja karijera počela je u ulozi modela. Nakon prve glumačke uloge, ponude su se počele samo nizati. Bio sam presretan što se napokon ostvaruje sve ono o čemu sam sanjao. Osim u telenovelama, glumio sam i u reklamama. To je bilo zabavno iskustvo”, kaže Gonzalo, koji je, baš kao i njegova kolegica Claudia Martín iz serije koju trenutačno pratimo na Prvom programu HRT-a, trebao glumiti u adaptaciji originalne priče “Esmeralda”, seriji “Sin tu mirada”.

Iako je bilo vrlo izvjesno da će upravo on dobiti glavnu ulogu, angažman mu je otkazan nakon što je ovo ljeto šokirao javnost svojim osvrtom na teroristički napad na Barcelonu. Iako su mnoge slavne osobe osjetljivo reagirale, televizijski glumac na društvenim mrežama izjavio je da osobe muslimanske vjeroispovijesti rade štetu ljudima koji žele živjeti u miru te je izrazio želju da ih se protjera iz Španjolske. Nakon što je naišao na bujicu osuda, objavu je izbrisao i ispričao se, ali bilo je kasno. Producenti serije izbacili su ga iz projekta i ne razmišljaju o njegovu ponovnom angažmanu na Televisi, a u remakeu “Esmeralde” zamijenili su ga Osvaldom de Leónom, koji je preuzeo glavnu mušku ulogu.

“Nemam komentara, ovu situaciju više ne bih želio komentirati”, kratko je tada izjavio Peña, koji ne skriva da dnevno provede i do dva sata dnevno vodeći brigu o vlastitom tijelu.

“Ne obazirem se na negativne komentare jer njih će uvijek biti. Nije me sram priznati da koristim razne kreme i ostalu kozmetiku. Osim toga, puno vremena ulažem u tjelovježbu. Osim što idem u teretanu, trčim, a ljeti obožavam i plivati”, iskren je glumac, kojem laska titula jednog od najpoželjnijih muškaraca. 

“Kad sam se prvi put pojavio u televizijskoj reklami, žene su me počele zaustavljati na cesti. Neke bi molile fotografiju, dok bi se druge odvažile zatražiti poljubac. Znao sam dobiti i svakakve poruke na društvenim mrežama među kojima je bilo i onih nemoralnog sadržaja. Čak su mi nekoliko puta pristigle obnažene fotografije obožavateljica. Sve je to simpatično i slatko dok je u granicama pristojnosti”, kaže Gonzalo, koji je trenutačno slobodan i koji se opisuje kao opreznu osobu. 

“Ljudi su danas zli, pa u početku treba biti pomalo rezerviran. Ipak, moram reći da sam vrlo susretljiva i prijateljski nastrojena osoba. Pomalo sam tvrdoglav, uvijek smatram da znam najbolje i teško me razuvjeriti ako sam u nešto uvjeren. Kada volim, volim bezuvjetno”, priznaje glumac koji voli putovati. 

“Volim posjećivati nova mjesta i istraživati različite kulture. Nadam se da ću uskoro posjetiti Argentinu, koja me intrigira zbog gurmanskih specijaliteta. Volio bih i naučiti plesati tango”, priznaje glumac, koji se nada novim glumačkim angažmanima.
“Volio bih se uhvatiti ukoštac s filmom ili nekom dramskom serijom. Kamere su moj poziv, nadam se da ću još dugo imati priliku raditi ono što volim”, zaključio je glumac, svjestan da ubuduće treba dobro razmisliti prije nego što svoje mišljenje objavi na društvenim mrežama. 

1/6

 

Komentara 1

PP
pp
21:41 09.12.2017.

Avangarda. Za par godina većina će tako razmišljati. Ali krdu treba vremena da se pokrene. Pa oni u prethodnici često plate...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije