Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u crvenoj uskoj haljini

Zgodna HRT-ova voditeljica mamila poglede na prvoj večeri Dalmatinske šansone posvećenoj Vici Vukovu

Šibenik: Prva večer 26. festivala Dalmatinske šansone
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/33
19.08.2023.
u 10:17

U večeri pod nazivom „U počast pjesmama Vice Vukova„ izvedene su neke od njegovih najpoznatijih skladbi počevši od Vicinog prvog festivalskog nastupa u Opatiji 1959. godine preko Splitskog, Zagrebačkog, Krapinskog festivala i Slavonije festa do Šibenske šansone 1999. godine, kada je izveo skladbu Kad raziđe se dim

Prva večer 26. festivala Dalmatinske šansone održana je u petak navečer na festivalskoj ljetnoj pozornici na Trgu Republike Hrvatske, u Šibeniku. Večer je bila posvećena velikom hrvatskom pjevaču i Šibenčaninu Vici Vukovu, a brojni posjetitelji imali su prilike uživati u interpretacijama njegovih pjesama koje je pjevao Đani Stipaničev s gostima, Ivom Pattierom, Gubec kvartetom, Nerom Gojanović i 3 Tenora. 

U večeri pod nazivom „U počast pjesmama Vice Vukova„ izvedene su neke od njegovih najpoznatijih skladbi počevši od Vicinog prvog festivalskog nastupa u Opatiji 1959. godine preko Splitskog, Zagrebačkog, Krapinskog festivala i Slavonije festa do Šibenske šansone 1999. godine, kada je izveo skladbu Kad raziđe se dim.

Šibenski festival obilježio je tako 87 godina od rođenja Vice Vukova, 50 godina uspješne glazbene karijere i 10 godina od njegovog tragično odlaska sa hrvatske glazbene scene.

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Snimku koncerta gledatelji će moći pogledati i na HRT-u, a voditeljska uloga povjerena je iskusnom Mirku Fodoru i njegovoj mladoj kolegici Antoniji Ćosić na čiji račun su pljuštali komplimenti cijelu večer. Osim što je dokazala da odlično pliva i u voditeljskim vodama Antonia je oduševila i svojom sjajnom linijom u crvenoj uskoj haljini.

VEZANI ČLANCI:

Boju haljine uskladila je s ružem na usnama i lakom na rukama, a cijelu kombinaciju dodatno su 'podigle' i zlatne sandale na visoku potpeticu.

18.08.2023.,Sibenik-Prva vecer 26.festivala Dalmatinskje sansone posvecen je jednom od najvecih hrvatskih pjevaca,sibencanina Vice Vukova.Pjesme po kojima je Vice bio poznat i pjesme koje je on proslavio Pjevao je Dja ni Stipanicev sa gostima,Ivom Pattierom,Gubec kvartet,Nera Gojanovic i Tenorima. Voditeljski par Antonia Cosic i Mirko Fodor. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

VIDEO Obožavatelji zatrpali Maju porukama zbog greške koja joj se potkrala: 'Oprostite, ja sam totalno zbunjena'

Komentara 5

SE
Serđo23
11:44 19.08.2023.

Fodor se ponaša kao da dugo pič.. nije vidio !?

TS
tsurusaki
12:07 19.08.2023.

"...Antonia je oduševila i svojom sjajnom linijom u crvenoj uskoj haljini...." A kad će ako neće sada?!

Avatar 365dias
365dias
11:45 19.08.2023.

zaista nevjerojatno - tako mlada, a već tako vitka!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije