Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iron throne

Sad svatko može zavladati fantastičnim svijetom Westerosa i slikati se na Željeznom prijestolju

Željezno prijestolje
Foto: HBO
01.04.2014.
u 13:10

Slavno prijestolje u prirodnoj veličini bit će izloženo za javnost u predvorju trgovačkog centra Avenue Mall Zagreb, od sutra, 2. travnja pa sve do nedjelje, 6. travnja.

Najpoželjnije prijestolje Westerosa iz serije "Igra prijestolja" sinoć je stiglo u Zagreb.

Slavno prijestolje u prirodnoj veličini bit će izloženo za javnost u predvorju trgovačkog centra Avenue Mall Zagreb, od sutra, 2. travnja,  pa sve do nedjelje, 6. travnja.

Svi posjetitelji Avenue Malla u ovom će periodu imati priliku nakratko zavladati fantastičnim svijetom Westerosa i slikati se na Željeznom prijestolju.

 

Željezno prijestolje okosnica je sada već kultne HBO serije „Igra prijestolja“ čiju će premijeru dugoočekivane 4. sezone, gledatelji u Hrvatskoj moći gledati 7. travnja ekskluzivno na HBO-u.

Kao posebna poslastica za sve fanove, 1. epizoda će biti dostupna besplatno putem usluge HBO GO, od 7. travnja do 6. svibnja.

Svi koji u ovom periodu posjete www.hbogo.hr moći će uživati u ovom fantastičnom spektaklu bez naknade.

>>Profesor matematike prijetio učenicima otkrivanjem radnje u 'Igri prijestolja'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije