Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
selebi u rangu Kardashianki

Zaprepašćuje visina honorara bivših predsjednika i premijera za stand up nastupe i kojekakve govore

19.07.2023.
u 12:25

Bivši američki predsjednik Barack Obama i njegova prva dama Michelle nisu bili imućni kad su ušli u Bijelu kuću, pogotovo u usporedbi s Donaldom Trumpom

Komentara 1

HO
homofobic
21:24 19.07.2023.

Demodratski lopovcici zato i mrze Trumpa jer on nije usao u politiku da jami jer je dovoljno bogat pa njima kvari lopovluke. Republikanski lopovcici su uz demokratske lopovcice takoder protiv Trumpa. Clintoni u Arkansa su bili sirotinja (Hilary je iz BK ukrala pribor za jelo koje je morala vratiti) a sada imaju bogatstvo od 150 miliona (budite sigurni ne kuna nego dolara!). Joe Biden je samo kao Podpredsjednik jamio svega oko 2 milionceka ali sada je procjena da je vec nakupio preko 9! Senatori i vise pozicionirani poslanici nakon desetak godina u jamavanju svi imaju pod madracima pretezno preko 20-tak milionceka! Kruger politicara sa 9 kora!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?