Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvoje lice zvuči poznato

Žanamari želi biti Severina, a Lana ćelavica

01.10.2014., Zagreb - Pjevacica Lana Jurcevic.  Photo: Danijel Berkovic/PIXSELL
Foto: Danijel Berkovic/Pixsell
1/4
02.08.2016.
u 09:20

Na jesen se na Novoj TV počinje emitirati nova sezona gledanog TV formata u kojem će nas zabavljati Matteo Cetinski, Ana Maras Harmander

Damir Kedžo, Hana Hegedušić, Lana Jurčević, Filip Dizdar, Matteo Cetinski, Žanamari Perčić, Fil Tilen i Ana Maras Harmander natjecatelji su koji će se za nekoliko tjedana okušati u nevjerojatnim transformacijama u trećoj sezoni showa “Tvoje lice zvuči poznato“ koja počinje na jesen.

Lana Jurčević poželjela je biti ćelava i dlakava s 30 kilograma viška, dok se Žanamari Perčić veseli svakoj transformaciji, a najviše bi voljela biti Severina. Matteu, brata Tonyja Cetinskog, bilo bi smiješno da se transformira upravo u njega.

– Bila bih najsretnija da postanem Thompson. On mi je fascinantan, a mislim da ću u takvim izdanjima dobro nasmijati roditelje, babe, djedove i prijatelje – rekla je glumica Ana Maras Harmander koju je na nastup nagovorio suprug John. Hana Hegedušić poželjela je biti dio Abbe, a najveći izazov bio bi joj imitirati Zoricu Kondžu. Filip Dizdar ne bi se volio transformirati u sestru Natali jer ne bi dosegnuo njezinu ljepotu, a smatra kako bi odlično “skinuo“ Jasmina Stavrosa i njegove pokrete.

U prethodnim sezonama pobijedili su Mario Petreković i Saša Lozar, a i svi su ostali natjecatelji bili zvijezde jer u showu nema ispadanja. Osim što će zabavljati publiku imitirajući glazbene legende s domaće i svjetske glazbene scene, i ove će sezone humanitarne udruge, za koje se pobjednici pojedine emisije odluče, primiti donacije Nove TV.

U imitacijama će im pomoći vrhunski tim profesionalaca, od vokalnih trenera, koreografa, majstora šminke do kostimografa i tima za specijalne efekte. 

>> Kreće treća sezona popularnog TV showa: Ovi kandidati vas očekuju

Komentara 1

LE
LeonardS
11:01 02.08.2016.

Naj gori kandidati dosada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije