Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMIR NURKIĆ

Zagrebački virtuoz pokazao je razlike između naroda u regiji svirajući 'Zvončiće'

Samir Nurkić
Foto: screenshot
1/2
10.02.2019.
u 16:36

Ono što je najbolje je da je Samir svirao "Zvončiće" na šest načina - hrvatski, slovenski, makedonski, bosanski, srpski i crnogorski, a video je u samo jednom danu pogledan 11 tisuća puta na Twitteru.

Zagrebačkog harmonikaša Samira Nurkića lani smo upoznali u Supertalentu, gdje je oduševio svojim umijećem sviranja. Da je vrstan harmonikaš ali i zabavljač Samir je pokazao u videu u kojem pokazuje kako se u sviranju harmonike razlikuju narodi u regiji. 

Ono što je najbolje je da je Samir svirao "Zvončiće" na šest načina - hrvatski, slovenski, makedonski, bosanski, srpski i crnogorski, a video je u samo jednom danu pogledan 11 tisuća puta na Twitteru. Naravno, uslijedile su i brojne pohvale zagrebačkom virtuozu. 

 

Komentara 15

Avatar KRALJ-TOMISLAV
KRALJ-TOMISLAV
18:03 10.02.2019.

Pa što Mađarska, Austrija, Italija, Češka, Slovačka, nisu naša regija????

Avatar Croat
Croat
20:45 10.02.2019.

a kako kosovari to sviraju ? ipak je i to drzava iz "regijona".

Avatar Croat
Croat
20:45 10.02.2019.

a kako kosovari to sviraju ? ipak je i to drzava iz "regijona".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije