Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert

Za Valentinovo Aki Rahimovski odlazi u rodni grad svoje supruge

Aki Rahimovski
Pixsell
04.02.2011.
u 19:13

Koncert Parnog valjka održat će se u Areni Varaždin 11. veljače u 20 sati uoči Valentinova. zbog čega će na repertoaru uglavnom biti balade

Odakle ti je žena, otamo si i ti! Ja sam varaždinski zet i puno me toga veže uz grad baroka. Od prošlog koncerta proteklo je 14 mjeseci, ali kao u trenutku. Arena je tad bila puna iako je bio dubok snijeg. Imamo najbolju publiku i zato se stalno vraćamo – najavio je na Aki Rahimovski koncert Parnog valjka, koji će se održati u Areni Varaždin 11. veljače u 20 sati uoči Valentinova. Bend će stoga uglavnom izvoditi ljubavne balade. 

– Ljubav će carevati u dvorani. Mi koncert ne dolazimo odraditi, uživamo u svome radu – kaže Aki. Ujedno je najavio da će u ponedjeljak na svim radiopostajama u šest država regije premijerno pustiti novu pjesmu “Aleluja”.

Komentara 1

Avatar toni59
toni59
12:07 22.02.2011.

Tesko da si ti od tam od kud ti je zena..........jer ljudi iz kraja od kud ti je zena drze do svojih potomaka .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije