Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18 godina s jadom

Will Smith: Moj brak u jednom je trenutku umro

Will Smith
Foto: Kika/Pixsell
19.02.2015.
u 12:07

Naš brak u jednom je trenutku umro. No, mi smo se potrudili oživjeti ga. Sve što imate s vremenom će nestati i umrijeti i morat ćete biti spremni roditi nešto novo, kaže 46-godišnji glumac

Glumac Will Smith 18 godina je u braku s Jadom Pinkett Smith i iako glase kao jedan od najstabilnijih parova u Hollywoodu, često su na meti glasina o razvodu. Zbog toga je 46-godišnji glumac nedavno priznao kako su on i Jada imali teških trenutaka, no nikada nisu odustali jedno od drugoga.

– Naš brak u jednom je trenutku umro. No, mi smo se potrudili oživjeti ga. Sve što imate s vremenom će nestati i umrijeti i morat ćete biti spremni roditi nešto novo. Morate biti spremni živjeti u skladu s promjenama koje se događaju, bit će ih dobrih, ali i loših, i to je OK – kazao je poznati glumac.

Njegova supruga Jada, s kojom ima dvoje djece, uvijek je govorila kako joj je Will više od muža.

– Imali smo sva ta pravila, no kako ulazite u vezu, jednostavno se prilagođavate prirodno. Will mi znači sve. Gotovo da je "suprug" premala riječ za ono što on predstavlja u mom životu – rekla je Jada.

>> Will Smith brani Biebera: I ja sam u mladosti bio razuzdan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije