Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dino Goleš

Voditelj Dnevnika Nove TV čeka drugo dijete: Sa suprugom se ljubio i pozirao

Foto: Instagram
1/17
16.01.2024.
u 14:31

Voditelj Dnevnika Nove TV Dino Goleš sa suprugom Ninom čeka svoje drugo dijete.

Mladi 31-godišnji novinar i voditelj Dnevnika Nove TV, Čakovčanin Dino Goleš i njegova tri godine starija supruga Nina Slišković Goleš očekuju svoje drugo dijete. - Nemamo puno riječi… Samo beskrajnu zahvalnost i osjećaj da je sva sreća svijeta trenutno na našoj adresi… Ljeto 2024., jedva te čekamo! - napisali su ispod fotografije na društvenoj mreži Instagram na kojoj je u prvom planu Ninin trudnički trbuščić. Par već od ranije ima sinčića Šimuna koji je rođen u veljači 2021. godine.

- Čekamo dječaka, iako sam od početka imala jak osjećaj da je riječ o curici. Kad mi je doktorica otkrila da je dečko, bila sam iskreno iznenađena s obzirom na to da me osjećaj u životu rijetko vara. Ali, evo, maleni me očito prevario. Podijelili smo se tako da je muž malo više navijao za dječaka, a ja za curicu, ali mislim da to inače tako nekako ide. Na kraju dana, sve je to tako nevažno - dok je bebica živa i zdrava, najsretniji smo ljudi na svijetu. O porođaju ne razmišljam previše i ne dopuštam si strah.

Dosta sam se educirala, čitala, slušala online tečajeve, razgovarala sa sestrom i prijateljicama koje su to prošle. Volim vjerovati da sam učinila sve što je bilo u mojoj moći da se maksimalno pripremim za ono što me čeka. Kad me i uhvati mala panika, samu sebe utješim riječima: “Nina, tvoja baka je rodila dvoje djece na selu u sobici, a porodile su je žene iz sela. Ako su one to mogle u tim uvjetima, možeš i ti u ovim.” Vjerujem svojim liječnicima, sjajnom timu ginekologa u bolnici Sveti Duh, i mislim da razloga za veliki strah i nema - kazala je Nina, inače radijska voditeljica za časopis Story. 

 

 

VEZANI ČLANCI:


Podsjetimo, Dino Goleš dugogodišnji je novinar informativnog programa Nove TV, a s kolegicom Valentinom Baus nedavno su postavljeni kao novi voditeljski par i pojačanje. Baus je nedavno podijelila video koji je nastao za vrijeme jedne pauze. Naime, ona i Goleš odlično se slažu, a vole se i šaliti. – Vidiš da se linjaš – rekao je Dino Valentini. – Linjam se??? – upitala ga je ona s nevjericom u očima, dok se Dino počeo glasno smijati. – Je li to moguće? – pitala se voditeljica i kazala da nema komentara. 
U opisu videa napisala je: "Dino zeza pod pauzom Dnevnika. Kaže linjam se. Cure, je l'' i vama ispada kosa u proljeće?" Dino i Valentina osvojili su 2022. Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine. Tada su voditelji otkrili kako izgleda jedan njihov radni dan. 

– Dan započinje jutarnjim kolegijem, nakon toga kreću sati telefoniranja i odlaska na teren kad snimamo izjave. Poslijepodne se vraćam u redakciju i slažem prilog, pa montaža i finaliziranje ideje, a nerijetko jurim i na javljanje uživo. Sad tome dodajte i vođenje Vijesti u 14 ili Večernje vijesti – tako izgleda dan bez Dnevnika. Mnogim mojim bližnjima to zvuči stresno jer stalno imate sat iznad sebe koji kuca s rokovima, a morate biti odlični jer televizija ne prašta. Ipak, u danima kad vodim Dnevnik situacija je nešto drukčija. Uz pripreme za vođenje Vijesti u 14 i 17 treba nadodati i govorne vježbe i „generalnu probu“ s fonetičarkom Gabrijelom Kišićek. Za središnju emisiju prilagođavamo i pišemo najave, smišljamo s dnevnim urednicima što možemo ponuditi drukčije, prije početka emisije imamo probu s fonetičarkom i tek onda, u 19.15, kreće pravi posao – izjavio je Dino.

 

VIDEO: Matija Vuica: 'U tri naše posljednje minute rekla sam mu sve što sam mislila da je važno'

 

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
15:10 16.01.2024.

On i ona drvena marija koja s njim vodi dnevnik su najgori voditelji u domaćem eteru, općenito. Toliko samodopadnosti i indolencije nije tako skoro viđeno. Privatno mu želim svako dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije