Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na adventu

VIDEO Gradonačelnik Svete Nedelje zaplesao na pozornici s Indirom Levak na ovu poznatu pjesmu

Zagreb: Brojni poznati dolaze na 10. Stoy Hall of Fame u Mozaik Event Centar
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/51
05.12.2023.
u 17:50

Zurovec je na pozornici s Indirom zaplesao na pjesmu 'Sexy body' grupe Colonia.

Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec zaplesao je na pozornici s pjevačicom Indirom Levak, koja je ondje održala koncert. Zurovec je na pozornici s Indirom zaplesao na pjesmu 'Sexy body' grupe Colonia. 

- Kad te Indira Levak pozove na stage, nema druge nego da se odazoveš, prihvatiš njenu zaraznu energiju i zaplešeš - napisao je političar uz snimku koju je objavio na Instagramu.  Na snimci se vidi kako je Zurovec slijedio koreografiju koju je Indira pokazala te se odlično zabavio, a odlično se zabavljala i publika s ovim neočekivanim nastupom. Snimku je podijelila i pjevačica, pa, između ostalog, napisala:

- Koraci koji oduzimaju dah… Ipak je to iskustvo sa Plesa sa zvijezdama.

Podsjetimo, Zurovec se natjecao u ovogodišnjoj sezoni Plesa sa zvijezdama, a nakon ispadanja iz showa izjavio je: 

- Neki stereotipovi o političarima su razbijeni, kao što ste vidjeli, možemo i mi plesati. Ponekad izvrsno, a ponekad malo manje izvrsno.

VEZANI ČLANCI

Plesna partnerica bila mu je Helena Janjušević, a otplesali su razne plesove. Jedan od njih bio je i paso doble, a on je plesao bez majice inspiriran filmom 'Rocky' u kojem je zvijezda Sylvester Stallone. Prije toga plesao je i cha cha za koji je dobio ocjenu dva.

Njegova mentorica jednom je prilikom progovorila i o njihovom radu, a o tome je smislila i koreografiju.

– Tematika je ta kako nas mobiteli konstantno odvlače od našeg trenutka sadašnjosti. Dario je točan primjer toga. Čovjek visi na mobitelu non-stop, užas. Ja mu kažem da je to malo nepristojno – rekla je Helena. Dario je to pokušao okrenuti na šalu i na ovaj Helenin komentar rekao je: – E-mailovi, društvene mreže, svašta nešto. Ja sam se u biti sve ove emisije pripremao za lyrical, zato sam toliko tipkao na mobitel. Otkrili ste mi tajnu. 

VIDEO Preminuo Vlado Pravdić, legendarni klavijaturist Bijelog dugmeta

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije