Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljena voditeljica

VIDEO Doris Pinčić vratila se s porodiljnog: Na poseban način iznenadila obožavatelje

Foto: instagram
1/16
13.04.2024.
u 14:22

Doris Pinčić Guberović nakon osam mjeseci vratila se s porodiljnog dopusta, a vjerne obožavatelje je na poseban način iznenadila

Voditeljica Doris Pinčić Guberović ove je subote iznenadila gledatelje HRT-ove emisije "Dobro jutro, Hrvatska" kada im je poželjela dobro jutro i tako otkrila da se vratila s porodiljnog dopusta. - Subota je i ovo je malo drugačiji termin emisije. Današnja emisija je po još nečemu drugačija. Nakon dugih osam mjeseci vratila se roda, vratila se naša mama - kazao je voditelj Vicko, a onda se pored njega pojavila i lijepa Doris. Ona je zatim uz Vicka odradila subotnju emisiju, a njeni obožavatelji nisu mogli sakriti oduševljenje.

- Jesmo li vas iznenadili ove subote? Nakon dugih osam mjeseci vratila nam se Doris Pinčić, a pozdravili smo je morem sinjim... - napisali su na društvenim mrežama. "Napokon, prekrasna žena", "Dobro nam došla draga Doris", "Dobrodošla draga i vesela Doris", "Sretan povratak", "Lijepa naša Doris", samo su neki od komentara vjernih obožavatelja Doris Pinčić Guberović ispod objave. 

Doris je u rujnu prošle godine rodila svoje treće dijete, kćerkicu Divnu, i to samo dan nakon što je proslavila 35. rođendan. Brojni obožavatelji na Instagramu nerijetko su joj pisali koliko im nedostaje na ekranu, a sada konačno mogu odahnuti. Dok je bila na porodiljnom dopustu, Doris je uživala u majčinskim brigama, a kada bi pronašla malo vremena za sebe, često bi planinarila u šumi i kuhala. Inače, rodiljni dopust se koristi do navršenih šest mjeseci, dok se roditeljski dopust može koristiti od navršenih šest mjeseci djetetova života.

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, Doris Pinčić Guberović, ranije je umjesto Guberović imala prezime bivšeg supruga Borisa Rogoznice, a zajedno su u braku dobili sina Donata i kći Gitu. Svatko je od njih odlučio krenuti svojim putem, a ona se upustila u novi brak s poduzetnikom Davorom Guberovićem. U rujnu prošle godine Doris je rodila kćerkicu Divnu, a ona je prvo dijete iz drugog braka joj. 

 

1/30

 

Boris Rogoznica pak još uvijek skriva svoju bolju polovicu, a na prošlogodišnjem Splitskom festivalu gdje se predstavio s pjesmom "Da nam bude lipo", posvetio je jednoj bivšoj ljubavi. - Svaka moja pjesma je posvećena nekome. Posvećena je jednoj lijepoj romansi koju sam imao prošle godine. Mada je ta romansa završila, ostale su lijepe uspomene i možda čak i pjesma moje karijere - kazao je iskreno za showbuzz.hr.

 

VIDEO: Ella Dvornik oplela po političarima! 'Možete li popraviti dječje igralište na Jarunu?'

 

Komentara 1

Avatar Bill Carson
Bill Carson
14:39 13.04.2024.

Molim sve obožavatelje Doris Pinčić da mi daju "like". Nema teorije da skupim više od 4 lajka u 7 dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije