Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teški trenuci

Velika tuga u obitelji Ivane Plechinger

ivana plechinger
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/2
10.02.2015.
u 19:52

Hvala vam svima i znanima i neznanima na svakoj poruci ljubavi i brige koju ste mi uputili, napisala je Ivana.

Pjevačica i radijska voditeljica Ivana Plechinger trenutno proživljava najteže trenutke u svom životu jer ju je prije dva dana zauvijek napustio njezin voljeni otac. U ovim teškim trenucima na svom Facebook profilu Ivana se zahvalila prijateljima na podršci, ali i dirljivim pismom svima poručila koliko je važno bliskim osobama pokazati što zaista osjećamo prema njima. 

– Hvala vam svima i znanima i neznanima na svakoj poruci ljubavi i brige koju ste mi uputili. I ako vam iz ove tuge mogu prenijeti jedinu stvar koja mi daje mir – recite svima onima koje volite koliko ih volite i koliko ste im zahvalni na svemu što za vas predstavljaju u vašem životu. Ali sada. Još dok su pored vas... Ja sam imala tu sreću da je moj Tata otišao znajući koliko ga volim i koliko sam zahvalna na svemu što mi je pružio. Toliko sam sretna zbog tog –napisala je Ivana pa dodala:

– Da. Intimno je ovo. Vrlo. I znam da će nekima ići na živce što ovako stavljam srce na dlan na ovom mjestu. Razumijem i to. Al ima među vama onih koji će uzeti telefone u ruke ili, još bolje, poći k svojima i širiti ljubav. E zbog vas ovo pišem i u vaša jedra dobar vjetar šaljem i vama je sve jasno. A sad vas pozdravljam. Od srca, Ivana.

>>Ivana Plechinger: Vigo ne želi pjesmom šarmirati curice u školi

>>Ivana Plechinger ne želi se vratiti na pozornicu, pjeva sa sinovima

Komentara 23

BA
babanko
20:11 10.02.2015.

Zao mi covjeka..ali izgleda ŽUTILO i copy paste u tisku i portalima nema kraja..

KA
karambita
20:25 10.02.2015.

Svatko od nas je nekoga izgubio, ali po cemu je sad ova zalosnija od drugih ljudi

Avatar Honduras
Honduras
20:24 10.02.2015.

ovome zaista nije mjesto u iole ozbiljnim novinama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije