Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjenčanje

Vegansko slavlje Natalie Portman na kalifornijskim strmim liticama

natalie portman
11.08.2012.
u 10:10

Na tradicionalnoj židovskoj svadbi holivudske glumice i koreografa gosti su dobili paketiće sa sjemenjem poljskog cvijeća, a tortu su zamijenili francuski makaroni

Nije to bilo ni približno raskošno i glamurozno svadbeno slavlje s nekoliko stotina uzvanika na nekom od luksuznih odredišta u Los Angelesu kakva često priređuju američke filmske zvijezde. Natalie Portman i njezin odabranik Francuz Benjamin Millepied vjenčali su se 4. kolovoza na strmim liticama Big Sura u Kaliforniji pred najužom rodbinom i prijateljima koji su uživali u sreći mladenaca i predivnom pogledu na ocean. Mjesto ceremonije odabrala je oskarovka opisavši ga kao svoj “najdraži kutak na kugli zemaljskoj”.

Na svom tradicionalnom židovskom vjenčanju s malo francuskog štiha održanog u ljetni sumrak 31-godišnja Natalie je blistala od sreće u bijeloj haljini vrlo jednostavnog kroja s potpisom svoje omiljene modne kuće Rodarte. Na glavi je nosila veo i vjenčić od poljskog cvijeća. S obzirom na to da su glumica i 35-godišnji koreograf godinama vjerni veganskom načinu prehrane, na meniju nije bilo mesa i ribe, a umjesto svadbene torte posluženi su francuski makaroni u svim bojama. Na odlasku uzvanici su dobili paketić sa sjemenkama cvijeća uz zahvalnicu na kojoj je samo pisalo: Merci! Među stotinu gostiju na vjenčanju bili su Ivanka Trump i dugogodišnji prijatelj holivudske glumice Macaulay Culkin. Naime, Culkin je dugo godina bio u vezi s Milom Kunis, najboljom prijateljicom Natalie Portman. Iako se par prošle godine razišao, Natalie i Culkin ostali su dobri prijatelji. Otac lijepe oskarovke, ginekolog specijaliziran za neplodnost Avner Herslag, bio je jako ponosan na tradicionalni svadbeni židovski obred za koji se odlučila njegova kći. Ona je pak oduvijek naglašavala svoje židovske korijene, rođenje u Jeruzalemu i svoje izraelsko državljanstvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije