Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konačno otkriveno

Utvrđen razlog pogibelji Paula Walkera

paul walker
Foto: JB NETO/DPA/PIXSELL
26.03.2014.
u 20:11

Paul Walker izgubio je život u teškoj prometnoj nesreći, a nakon nekoliko mjeseci otkriveno je da ju je skrivila prevelika brzina...

Paul Walker izgubio je život u teškoj prometnoj nesreći, a nakon nekoliko mjeseci otkriveno je da ju je skrivila prevelika brzina. Prema pisanju US Weeklyja, slavni glumac poginuo je u nesreći koju je prouzročila brzina, a ne mehanički problemi u autu.

Porsche u kojem su se nalazili Paul i njegov prijatelj Roger Rodas jurio je gotovo 150 kilometara na sat kad je Rodas izgubio kontrolu nad autom. Prema izvješću, koje još nije službeno objavljeno, Porsche nije imao nikakvih kvarova i sva šteta na njemu nastala je tijekom sudara.

Foto: Laura Cioccarelli/Milestone Media/PIXSELL

>>Na degutantnoj aukciji prodaju se naočale pokojnog Paula Walker

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije