Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova sezona

Uskoro opet gledamo 'Zvijezde pjevaju'! HRT otkrio tko su parovi, ali i jednu posebnu iznimku

Foto: Dario Njavro/HRT
1/24
12.03.2024.
u 11:05

Iznimno, ova će sezona imati samo šest epizoda ali broj parova ostaje isti. Zato će posebno uzbudljiva biti peta epizoda kada će nas napustiti dva para da bismo u finalu opet o pobjedniku odlučivali u dva dijela emisije, između tri finalista.

Popularno zabavna emisija „Zvijezde pjevaju“ i ovog proljeća na programu Hrvatske radiotelevizije. Show o kojem se priča, uz koji se pjeva i smije, koji se prati i na malim i na velikim ekranima gledatelji će moći pratiti od 30. ožujka na Prvome programu Hrvatska radiotelevizije (HRT-HTV1). Iznimno, ova će sezona imati samo šest epizoda ali broj parova ostaje isti. Zato će posebno uzbudljiva biti peta epizoda kada će nas napustiti dva para da bismo u finalu opet o pobjedniku odlučivali u dva dijela emisije, između tri finalista.

Društvene mreže showa već su itekako aktivne.

1/24

Atraktivni, nasmijani i pjevački odlični parovi trinaeste sezone su: bivša miss, poduzetnica i model Lejla Filipović i Bojan Jambrošić koreograf i redatelj Igor Barberić i Ivana Kindl voditeljica Jelena Pajić i Vjeko Ključarić paraolimpijac i najtrofejniji hrvatski sportaš Mihovil Španja i Goran Bošković glumica Tara Rosandić i Lara Antić Prskalo plesač, plesni učitelj i sudac Nicolas Quesnoit i Neda Parmać glumica Dea Presečki i Dino Petrić radijska voditeljica Ivana Mišerić i Alen Đuras. Premijerno nam se kao mentori predstavljaju Dino i Neda ali oboje već imaju mentorskih iskustava, tako da ne sumnjamo da će biti izvrsni poput iskusnijih kolega.

Urednica Uršula Tolj jednako je uzbuđena i u svojoj šestoj sezoni, ne krijući zadovoljstvo što će i ovaj put „dirigirati“ ekipom: „U novoj sezoni donosimo i jedan novi žanr – etno za koji smo uvjereni da će donijeti svježinu, širinu i iznenađenja. U finalnoj emisiji ostavljamo lanjsku novinu koja se svima jako dopala – parovi će izvesti pjesme koje su zvijezdama obilježile život.“

VEZANI ČLANCI:

Ocjene i komentare i ove će sezone davati omiljeni ocjenjivački trio: Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja.

I ove sezone obećavamo puno dobrih pjesama, kvalitetnih izvedbi, veselja, smijeha, zabave za cijelu obitelj u udarnom terminu subotom na HTV1.

Redatelj showa je Tihomir Žarn, scenarist Alen Đurica, voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić, a urednica Uršula Tolj.

VIDEO Pamela Anderson na zabavu nakon Oscara došla bez trunke šminke, a društvo joj pravio sin

Ključne riječi

Komentara 2

MA
Makbe
15:04 12.03.2024.

Duško je vrlo simpatičan, ali istina je da nerazgovjetno i prebrzo govori. Trebao bi ići logopedu. A Barbara, jedinstvena i vjerojatno najbolja od najboljih.

MA
marijanka
11:23 12.03.2024.

Super samo izbacite Duska kao voditelja. Nije sposoban a svugdje ga gurate.Em govoei sebi u bradu em je nerazgovjetan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije