Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posebna energija

U 74. godini Neda Ukraden radi punom parom i izgleda mladoliko: Nemam ni grama silikona u sebi

Beograd: Neda Ukraden nastupila je u klubu Lavash
Foto: M. M./ATAimages/PIXSELL
1/8
08.12.2023.
u 16:13

Ispričala je kako je zagovornica prirodne ljepote i ne voli robovati određenim pravilima pod svaku cijenu koja dovodi do toga da većina žena izgleda identično

U ovo blagdansko vrijeme mnogi glazbenici imaju brojne gaže i koncerte, a jedna od zaposlenijih zvijezda u regiji je i Neda Ukraden koja u 74. godini ima snage i energije poput mnogih mlađih pjevačica, a i fizički još uvijek izgleda mladoliko. Jučer je Neda tako održala koncert u klubu Lavash u Beogradu gdje je publika uživala u njezinim bezvremenskim hitovima, a za sve koji misle kako je znakove starenja zaustavila botoksom ili nekim drugim estetskim tretmanima, pjevačica je u jednom intervju to demantirala. 

Ispričala je kako je zagovornica prirodne ljepote i ne voli robovati određenim pravilima pod svaku cijenu koja dovodi do toga da većina žena izgleda identično. 

- Ne idem svakih pola godine na stezanje i botoks, koristim neinvazivne metode. Nemam ni grama silikona u sebi. Postoji kraljevski piling i tretman koji prakticiram godinama, svakih šest mjeseci. Čini mi se da mi godi i da se rezultat vidi. Bog mi je dao takvo tijelo i takvo lice. Kad se samo sjetim koliko sam zbog toga plakala kad sam bila mala a sad sam tako sretna. Znala sam se žaliti mami zašto mi je dala okrugle obraze umjesto duge i mršava. Sada mi je drago što imam te jagodice i to lice pa nisam morala ništa pumpati niti korigirati. Također, i dalje radim vježbe svako jutro i brinem se o svom tijelu, a ne samo o licu - u jednom je intervju istaknula Neda Ukraden, prenosi Blic.

Za njezinu vitku figuru u osmom desetljeću života zaslužna je i fizička aktivnost te uravnotežena prehrana i Neda kaže kako pazi što jede te ne konzumira alkohol i ne pretjeruje s hranom, ali priznaje kako voli kuhati. 

- Pokušavam voditi uravnoteženu prehranu. Kad sam kod kuće, zna se da kuham. Volim kuhati i nije mi svejedno što jedem - kazala je pjevačica. U 2024. godinu će ući s publikom u Crnoj Gori, točnije u Petrovcu, a onda je u siječnju čeka velika turneja u Americi kojoj se posebno veseli. 

VIDEO Jurica Pađen: 'Štulić je kao Greta Garbo, a ponašao se i kao neurotična starleta'

Ključne riječi

Komentara 1

NE
Neo001
22:37 08.12.2023.

Polovnjača sramoti ženski rod, kao i mediji koji je plasiraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije