Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznata PJEVAČICA

Trudnu Rihannu fotografi snimili u izdanju koje je iznenadilo njezine obožavatelje

Foto: PA/Pixsell
1/15
27.07.2023.
u 23:00

Fotografi su snimili trudnu pjevačicu kako izlazi iz auta u crop topu i raskopčanim trapericama, a svoje trudničko izdanje upotpunila je cipelama na visoku petu. Rihanna je tako istaknula svoj trbuščić u punom sjaju, a kombinaciji je dodala crnu torbicu i naočale, doke je kosu svezala u pletenice.

Glazbenica Rihanna tijekom izlaska u Beverly Hillsu sa svojim dečkom A$AP Rockyjem pokazala je svoj trudnički trbuščić te svojim neobičnim izdanjem iznenadila obožavatelje. Fotografi su snimili trudnu pjevačicu kako izlazi iz auta u crop topu i raskopčanim trapericama, a svoje trudničko izdanje upotpunila je cipelama na visoku petu. Rihanna je tako istaknula svoj trbuščić u punom sjaju, a kombinaciji je dodala crnu torbicu i naočale, doke je kosu svezala u pletenice.

Foto: Profimedia

Inače, pjevačica odbrojava dane do dolaska drugog djeteta, a svijetu je objavila da je trudna nastupom u poluvremenu Super Bowla. Njezin trbuščić mogao se primijetiti u uskoj modnoj kombinaciji tijekom nastupa, a sretne vijesti potvrdili su njezini suradnici nakon showa.

Podsjetimo, glazbenica s reperom ima sina čije je ime dugo skrivala od javnosti, a nedavno se doznalo da ga je nazvala RZA Athelston Mayers.

Rihanna i kontroverzni reper čije je pravo ime Rakim Mayers hodaju nešto manje od tri godine. Iako su prijatelji godinama, službeno su počeli izlaziti tek nakon RiRinog prekida s njezinim bivšim dečkom Hassanom Jameelom početkom 2020. Zadržali su tajnim početak svoje romanse usred pandemije koronavirusa 2020. godine. Krajem te godine prvi puta zajedno su ih snimili paparazzi.  Nagađanja da su u ozbiljnoj vezi počela su kada ga je Rihanna odvela kući na Barbados na praznike krajem 2020. Tijekom pandemije, dvojac je čak zajedno putovao Amerikom, a zajedno su zablistali i crvenom tepihu Met Gala u rujnu 2021. godine. 

VEZANI ČLANCI

Dodajmo i da  je nedavno iznenadila svoje obožavatelje pozirajući u donjem rublju. Naime, ona je na ovaj način promovirala svoju novu kolekciju brenda donjeg rublja Savage X Fenty te pozirala u  grudnjaku i tangama.Osim povećeg trudničkog trbuha, pjevačica je ponosno pokazala i svoje raskošne obline, a posebnu pažnju ukrale su njezine tetovaže.Rihanna je svoj brend donjeg rublja osnovala 2018. godine, a otpočetka je pozirala i za svaku dosadašnju kampanju.

VIDEO Preminula je Sinead O'Connor legendarna i često kontroverzna pjevačica

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije