Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spletke

Stigao je trailer moderne "Dinastije", pogledajte tko glumi poznate likove

Foto: YouTube Screenhshot
1/6
05.07.2017.
u 21:39

Serija, čiji su producenti radili i popularnu "Tračericu" i "O.C." na male ekrane stiže na jesen

Josh Scwartz i Stephanie Savage producenti serija "Tračerica" i "O.C." zaslužni su za nove nastavke hit serije "Dinastije" koja 
će se prikazivati na jesen.

Objavljen je i trailer u kojem je publika dobila mali uvid u nove zgode obitelji Carrington. Blakea Carringtona sada glumi Grant Show, Cristal Flores je utjelovila Nathalie Kelley, Fallon Carrington igra Elizabeth Gillies,  Stevena Carringtona glumi James Mackay, Sam Adegoke utjelovljuje Jeffa Colbyja, a najveća promjena je kod lika Sammy Joe koji u ovoj modernoj verziji postaje muškarac i glumit će ga Rafael de La Fuente. Radnja je u osnovi ista i dalje se vrti oko afera i spletki dviju obitelji Carrington i Colby. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije