Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isplatilo mu se

Tony Cetinski ponosno pokazuje rezultate zahvata kojeg je dugo priželjkivao, polako se vraća starom izgledu

Toni Cetinski održao koncert povodom proslave Dana Grada Trogira
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/23
15.11.2023.
u 19:45

Svoju frizuru pokazao je još jednom na sinoćnjem koncertu povodom proslave Grada Trogira, gdje je on pjevao na centralnom trgu

Pulski glazbenik i pop-rock pjevač Tony Cetinski (54) u prosincu 2021. godine transplantirao je kosu te je njegova  današnja bujna frizura rezultat toga. Glazbenik je taj tretman obavio u Hrvatskoj, dok brojne druge poznate ličnosti iz tog razloga odlaze u Turskoj.

Svoju frizuru pokazao je još jednom na sinoćnjem koncertu povodom proslave Grada Trogira, gdje je on pjevao na centralnom trgu. Njegova kosa sve je bujnija, a vratile su mu se i kovrče pa bi, nastavi li ovako, uskoro opet mogao izgledati kao na počecima svoje karijere, barem što se tiče frizure.

Inače, pjevač je tretmanom stao na kraj problemu ćelavosti, ali i kratke kose koju je skratio nakon što je dugi niz godina upravo kovrčava kosa bila njegov zaštitni znak. O ovom tretmanu otvoreno je progovorio nekoliko puta. 

Toni Cetinski održao koncert povodom proslave Dana Grada Trogira
1/9

 - Već dugo sam imao želju otići na transplantaciju kose i sretan sam što radi toga nisam morao otputovati izvan granica Lijepe Naše jer je doktorica i stručnjakinja za kosu - Ana Maletić, u tom području uvjerljivo najbolja. Iskreno se veselim rezultatima! - napisao je Tony nakon tretmana na svojim društvenim mrežama.

Rezultati zahvata koji je trajao više od deset sati, Tony ponosno pokazuje sada i vidljivo je koliko mu je kosa bujnija. Najsuvremeniji i najučinkovitiji način presađivanja kose je transplantacija FUE metodom jer ne ostavlja nikakve ožiljke. U klinici kojoj je Tony dao svoje povjerenje transplantacija kose FUE metodom po folikularnoj jedinici iznosi  3,98 €  i ova je metoda minimalno invazivna. Na svakoj folikularnoj jedinici nalazi se u prosjeku 2,5 vlasi i to znači da je, ako se presađuje oko sto jedinica cijena je 3980 eura te većina poliklinika u Hrvatskoj ima slične cijene kada je u pitanju ova metoda.

Folikularne jedinice ovom se tehnikom mogu uzimati i s drugih regija tijela: prsa, nogu, brade… opisuju na stranicama ove poliklinike cijeli postupak. Konačna cijena ovisi o broju folikularnih jedinica koje su potrebne, a najviše muškaraca odlučuje se za ovaj tretman jer nakon njega kosa izgleda gusto i prirodno.

VIDEO Preminuo poznati srpski glumac Žarko Laušević

Komentara 10

KI
kingtom
21:21 15.11.2023.

hahaha, komleksi ga preuzeli, nije problem u kosi, problem je negdje drugdje :)

Avatar Asterix
Asterix
23:50 15.11.2023.

Barem je ostavio visoko čelo... lukavo, izgleda pametniji.

PO
Poletarac101
01:58 16.11.2023.

S kosom ili bez kose zavijanje ostaje zavijanje....Na sreču,veliku sreču postoje prateci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije