Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO SU U SUKOBU

Toni Cetinski: Jacques me besramno kopirao

Tony Cetinski
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/4
04.03.2017.
u 23:39

Jacques je izuzetan vokalist koji je pažljivo slušao moju izvedbu ‘Caruso’ i pokupio taj šok moment mijenjanja tehnike pjevanja iz opernog u pop boju glasa - kazao je Toni

Dok je većina njegovih kolega pohvalila pjesmu "My Friend", s kojom će nas Jacques Houdek predstavljati na Eurosongu, Toni Cetinski je izjavio kako ga je njegov kolega iz žirija The Voicea kopirao.

- Jacques je izuzetan vokalist koji je pažljivo slušao moju izvedbu ‘Caruso’ i pokupio taj šok moment mijenjanja tehnike pjevanja iz opernog u pop boju glasa. Navikao sam da me se kopira. Neka mu je sa srećom iako me u nekim lagama previše podsjeća na ženski vokal ali i to može biti dobar faktor iznenađenja. Bilo bi dobro da se poigra s kostimom pa da šok bude još veći. Pritom ni u kom slučaju ne aludiram na njegov fizički izgled nego isključivo na stil - kazao je Toni za Story. Ipak, Toni je pohvalio aranžmane i produkciju, no njegov prijedlog Jacquesu je "da otpjeva normalno i bude barem jednom svoj u životu".

- Nadam se da ga zbog izgleda neće usporediti s Pavarottijem, jer to ne bi bilo dobro učiniti Pavarottiju - ironičan je na kraju bio Cetinski.

>>Poslušajte pjesmu s kojom Jacques ide na Eurosong i za koju kaže da je pjesma njegovog života

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
09:26 05.03.2017.

Sreća da Tony nikoga ne kopira, naime, poznato je da je on izmislio pjevanje!

Avatar braco1954
braco1954
11:45 05.03.2017.

dokaži i tuži ga za plagijat i biti ćeš onda zadovoljan i ti i mi svi a otići će na njegovu sramotu

SA
sanikol
12:12 05.03.2017.

A što je to kopirao. Stil pjevanja ili melodiju ili tekst? Po ovoj logici sada ću početi gledati kako tko hoda po ulici i evo razloga za tužbu. Svi me kopiraju jer svi stave najprije jednu a zatim drugu nogu, pogotovo dok se šetam. Kada trče onda nema sličnosti jer ja nemam razloga trčati. Budući da nemam gdje drugdje komentirati - pitanje uredništvu. Koga provocirate sa ona dva velika U u tekstovima. Jedan je u naslovu teksta o Dejanu Ačimoviću, gdje je trebala biti riječ upravo a vi ste napisali U pravo s time da je U 30 puta veći a drugi U je na početku članka "Popis bez rubrike Hrvat i Srbin". Uprohiji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije