Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petar Šegedin

Tonči Huljić predstavlja novu zvijezdu - Pijera! Poslušajte pjesmu mladog glazbenika

Foto: promo
1/6
18.01.2024.
u 13:21

Tonči Huljić prepoznao je talent mladog glazbenika Petra Šegedina koji se natjecao u RTL-ovom showu Superstar, a pobjeda mu je za dlaku izmakla. Tonči je odlučio Pijera uzeti 'pod svoje' i od njega napraviti novog Vinka Cocu!

Najpoznatiji kompozitor s ovih prostora Tonči Huljić zaslužan za karijere nekih od najuspješnijih glazbenika estrade predstavlja novu zvijezdu – Petra Šegedina umjetničkog imena Pijero. Ovaj 18-godišnji Korčulanin oduševio je Huljića svojim specifičnim izborom glazbe koju pjeva te mu je Tonči sada napisao prvu pjesmu 'Da me malo srića stigne'.

- U principu mi je u mom portfelju nedostajao takav pjevač, naime nitko s kim surađujem ne pjeva taj profil pjesama – staro-dalmatinski zvuk, a koji ja jako volim i oduvijek sam želio imati takvog izvođača. Te pjesme zvuče kao starinske, no s vremenom postaju bezvremenske - Ispričao je Tonči Huljić.

Mladi čovjek, stare duše, kako kaže Tonči, bio je velika inspiracija za njega i povod da mu napiše pjesmu. Za pjesmu je u Splitu snimljen i spot. - Moje srce još ne vjeruje da je sve ovo istinito, ali velika je čast surađivati s Tončijem. Nekako mi je cilj da svojim pjesmama pokažem mladosti da ne mora sve biti novi zvuk, nego da postoje lijepe pjesme koje se mogu okarakterizirati kao starinske, a da imaju svoju dušu i da se i na njih može i zaplesati - rekao je Pijero. Pijero je spot snimio u posebnom odijelu koje pripada njegovom krsnom kumu, legendarnom glazbeniku Vinku Coci

 

 

VEZANI ČLANCI: 


- Želio sam odjenuti nešto posebno za ovu meni veliku priliku i važan dan, i velika je čast što mogu nositi odijelo mog kuma Vinka. Odijelo mi je dala njegova supruga Janja, bila je vrlo emotivna i rekla mi je da u meni vidi njega u mojim godinama - ispričao je Pijero. Tonči Huljić najavljuje i duet s Pijerom u sklopu projekta Madre Badessa. - Ne znam koliko ću ja još dugo moći pisati pjesme svim mladim izvođačima, no da ću im uspostaviti karijere, to zasigurno – da! - za kraj je rekao Huljić. Tekst pjesme potpisuje Vjekoslava Huljić.

 

VIDEO: Favorit Dore Baby Lasagna odbacio sve optužbe: 'Naravno da ništa nisam ukrao'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije