Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAKTERIJSKA INFEKCIJA

Tom Jones otkazao koncerte u Britaniji zbog bolesti

Tom Jones
Foto: Reuters
1/3
19.07.2018.
u 17:42

- Sir Tom Jones ima bakterijsku infekciju zbog koje je na liječenju u bolnici", navodi se u objavljenoj izjavi u kojoj se izražava nada da će se brzo oporaviti.

Velški pjevač Tom Jones (78) završio je u bolnici radi bakterijske infekcije i bio je prisiljen otkazati koncerte u Britaniji, objavljeno je u četvrtak.

Jones, poznat po hitovima poput "It's Not Unusual" i "Delilah", ispričao se svojim obožavateljima putem Twittera.

 

- Sir Tom Jones ima bakterijsku infekciju zbog koje je na liječenju u bolnici", navodi se u objavljenoj izjavi u kojoj se izražava nada da će se brzo oporaviti.

"Njemu je užasno žao i razočaran je što večeras neće moći pjevati".

Pjevač je rekao kako planira nastaviti turneju po Ujedinjenom Kraljevstvu u kolovozu.

U rujnu prošle godine Jones je odgodio američku turneju pet dana prije početka također zbog zdravlja. Kasnije je rekao da je bio na operaciji kuka.

Pogledajte galeriju: Ana Rucner oduševila na jedinstvenom koncertu

Tom Jones
1/30
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije