Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirko Fodor

Tko je tajanstvena supruga omiljenog voditelja? Upoznali su se na HRT-u, a ona izbjegava medije

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/16
06.01.2024.
u 19:50

Voditelj HRT-a Mirko Fodor svoj privatan život čuva dalje od očiju javnosti, a mi smo se prisjetili njegove tajanstvene supruge Vesne.

Omiljeni HRT-ov voditelj Mirko Fodor svoj privatan život čuva dalje od očiju javnosti, a trenutno ga gledamo kao voditelja emisije 'Dobro jutro Hrvatska' i u showu 'Volim Hrvatsku'. Poznato je da se voditelj u slobodno vrijeme, kojeg nema na pretek bavi aktivno sportom koji je upravo zaslužan za njegov vitalan izgled i pozitivan duh. U zdravom tijelu zdrav duh, kaže narodna poslovica, a za njegov duh osim tjelovježbe zaslužne su i tri najvažnije žene u njegovu životu - supruga Vesna i kćeri 29-godišnja Dora i četiri godine mlađa Nera. Inače, Fodor s Vesnom ima kći Neru, dok je iz prijašnje veze dobio Doru. 

Nedavno je u razgovoru za Večernji list otkrio detalje 25-godišnjeg braka sa suprugom Vesnom. - Zaista se jako volimo, uvažavamo, volimo kao čovjek čovjeka. I slatka je. I dalje ima prćasti nosić i jako je zabavna, vesela, vedra i imamo krasnu dječicu. I punica je dobra, to je jako bitno - istaknuo je Fodor te otkrio da jedva čeka ostvariti se i u drugoj važnoj životnoj ulozi - onoj djeda. - Jako bih volio imati unučiće, nevažno hoće li biti dečki ili cure. Zaista jako volim djecu, a najljepše je biti u ulozi dide i bake. Lijepo se provodiš s unucima, a onda ih uvijek možeš vratiti kada ti dosade - našalio se simpatični voditelj. 

1/8

VEZANI ČLANCI:

 

Zanimljivo jest da njegova supruga Vesna Fodor također radi na HRT-u, a upravo ondje su se i upoznali, ali i zaljubili. - I moja supruga radi na HRT-u. Mi smo jedna fenomenalna disfunkcionalna obitelj. Ona vikendom uglavnom režira pa se znamo i na televiziji sresti i svaki put se upoznamo kada se sretnemo na hodnicima - kazao je Fodor. 

Podsjetimo, Mirko Fodor u mladosti se bavio glumom i bio statist u HNK-u u Zagrebu, no na kraju je ipak dip­lomirao na Prirodoslovno-mate­mati­čkom fakultetu. - Tako vam to ide u životu. Razmišljao sam što bih, vagao dugo i na kraju upisao Prirodoslovno-matematički fakultet, a završio sam ovdje gdje sam sad, u potpuno drukčijoj struci. Nije mi žao što nisam upisao Akademiju dramske umjetnosti jer sam radio dosta za njih i već 30 godina glumim u kazalištu Lutkarska scena ‘Ivana Brlić Mažuranić - rekao je svojedobno za domaće medije. 

VIDEO: Maja Šuput otkrila kako ju Bloom zove: 'Drugima je simpatično, a meni malo čudno'

Komentara 18

Avatar Bill Carson
Bill Carson
21:18 06.01.2024.

Supruga mu je prirodnija i ljepša od većine ovih influencerica koje se stalno promoviraju.

DA
darwil
12:05 07.01.2024.

Fodor je zasigurno najbolji voditelj kojega HRT ima,duhovit,ineligentan,neposredan,snalažljiv čista suprotnost Dušku koji mi zvući kao snimljena kazeta.

MA
Makbe
13:19 07.01.2024.

Fodor je legenda, a njegova žena vrlo iskusna i sposobna . Malo samozatajna, ali ipak poznata i omiljena . Punicu slučajno poznajem i zaslužuje čistu peticu kao osoba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije