Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćeni zajedno

Tko je supruga Zdravka Marića? Ljubav nije planula od prve, a ovo obožavaju raditi zajedno

Foto: Pixsell
1/17
02.02.2024.
u 11:53

Zdravko Marić posjetio je koncert Teške industrije sa samozatajnom suprugom Natašom s kojom je uživao. Prisjetili smo se njihove ljubavi.

Bivši ministar financija Zdravko Marić pojavio se u dvorani Vatroslava Lisinskog na koncertu 'Teške industrije' koja je proslavila jubilarnih 50 godina karijere. Društvo mu je pravila samozatajna supruga Nataša, a par je bio odlično raspoložen. Inače, tajanstvena plavuša nikada se nije javno voljela eksponirati, pa ni onda kad joj je suprug bio aktualni ministar i proglašen za jednog od najzgodnijih kada se cijepio u potkošulji. 

Domaći mediji pisali su tada da je mnogim pripadnicama ljepšeg spola slomio srce kada su doznale da je u dugogodišnjem braku s Natašom Marić. U bijeloj uskoj majici, u kojoj se cijepio nakon sjednice Vlade, ocrtavali su se mišići na njegovim prsima, rukama i trbuhu. Osim što je privukao pažnju hrvatske javnosti, njegov modni stil primijećen je u svijetu. Na stranici Reddit objavljena je njegova fotografija s cijepljenja. Izazvao je više od sedamsto komentara te 15 tisuća reakcija korisnika. 

 

01.02.2024., Koncertna dorana Vatroslav Lisinski, Zagreb - Teska industrija proslavila prvih 50 godina koncertom s gostima. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpić/PIXSELL

 

VEZANI ČLANCI: 

Oni dvoje su se upoznali u srednjoj školi, a zaljubili tijekom studiranja. Prije toga bili su samo dugogodišnji prijatelji, a iz tog prijateljstva rodila se velika ljubav. Ovaj bračni par zajedno ima i dvoje djece. - Prije tri godine smo klince naučili kartati belu i to se pokazao kao sjajan potez sada u vrijeme korone. Igramo obiteljski i to bude mrak, kćerka najbolje prati karte i najbolje podnosi poraz. Ja nikad nisam znao gubiti, ali ponesem se sportski - kazao je Marić u jednom domaćem podcastu. 

 

Foto: Marin Tironi/PIXSELL

 

Zdravko i Nataša, čini se, dijele i ljubav prema sportu. Zajedno su se pojavili na utakmicama hrvatske rukometne reprezentacije, ali i na nekim teniskim turnirima. Inače, javnosti nije strano da Marić voli sport, ali voli i dobru zabavu. U noćnom provodu krajem 2018. godine zabavljao se i s izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije Zlatkom Dalićem - a s kojim je također pozirao na koncertu Teške industrije. Tijekom svog mandata više puta je pokazao da je strastveni navijač, a 'zarazio' je i svoju obitelj. S pokojnom bakom slušao je prijenose utakmica na radiju, a najdraži mu je školski sport i utakmice na kojima nastupaju njegova djeca. 

 

VIDEO: Zvonimir Boban i Leonarda Lončar ponovno su zajedno: 'Jako smo sretni'

Komentara 6

LO
Lolita3
16:36 02.02.2024.

Čovjek koji ništa nije znao, ništa vidio i ničeg se ne sjeća. Obraz ko džon.

GO
goran2hr
13:22 02.02.2024.

Lijepo je znati kako je bivši ministar upoznao suprugu. A bilo bi zanimljivo i znati kako on to "nije znao" što se događa u Agrokoru, a bio je tamo financijaš, a ne vozač viljuškara.

SS
simpatican.simpa
14:54 02.02.2024.

Zanimljivo kako se on elegantno izvukao iz pakla korupcije, kaosa, netaknut. Od svih ministra protiv kojih su podignute optužnice, on je prvi koji je morao odgovarati i odmah direktno u Lepoglavu jer bez njegova direktnog/indirektnog odobrenja nije se mogla nii jedna transakcija odobriti. On samo pokazuje da državom vlada žešća mafija , kako se dobro prodao i glumi u društvu svoje ženice. Neka mu je sretno, može li mirno spavati što je učinio hrvatskom narodu. Kako će objasniti svojoj ženi, djeci !?!? Gosp. Mariću kat tad će netko pokucati na vaša vrata..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije