Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sejda bešlić

Tko je Halidova supruga? Odrekla se karijere zbog obitelji, a kad se ovog sjeti uvijek plače

Sarajevo: Halid Bešli? prvi put u javnosti nakon prometne nesre?e
Foto: STR-9998/PIXSELL
1/17
13.02.2024.
u 15:29

No, kako pjevač vješto svoj privatni život čuva od javnosti, velika je rijetkost saznati nešto o njegovoj obitelji. Naime, poznato je da je Halid u braku sa svojom suprugom Sejdom već više od 40 godina, te da imaju jedno dijete, sina Dinu.

Glazbenik Halid Bešlić jedan je od mnogima omiljenih u regiji. No, kako pjevač vješto svoj privatni život čuva od javnosti, velika je rijetkost saznati nešto o njegovoj obitelji. Naime, poznato je da je Halid u braku sa svojom suprugom Sejdom već više od 40 godina, te da imaju jedno dijete, sina Dinu. Ali, tko je zapravo Sejda Bešlić, žena koja je uz zvijezdu provela gotovo pola stoljeća?
Sejda i Halid upoznali su se u jednoj kavani gdje je on pjevao. Sejda je tamo došla na, kako je sama izjavila, prijevaru. Izašli su na rođendan njene sestre. Dok je društvo uživalo u alkoholu, Sejda je pila sok. U taj tren, prisjetila se Bešlićeva supruga, netko je iz grupe viknuo: 'Nekog ćemo večeras oženiti'. 

- Halid će meni: 'Hoćeš li se ti udati?' Ja ne reagiram. Opet me pita: 'Hoćeš li se udati za mene?' Sestra me pod stolom lupa nogom. A ja, onako, da ga skinem s dnevnog reda, kažem da hoću. I već njegovi prijatelji jure k mojim roditeljima javiti da sam se ja udala! Kad sam došla kući i vidjela izraz na licu svoga brata, sve mi je bilo jasno.

Sarajevo: Halid Bešli? prvi put u javnosti nakon prometne nesre?e
1/17

 

Tada je radila u tvornici čokolade, dok je Halid tek započinjao svoju karijeru i snimio prvi singl. No, onda je donijela odluku koja je totalno promijenila njihov život. Odlučila je napustiti svoj posao i potpuno se posvetila obitelji. Halid uvijek ima samo riječi hvale za svoju suprugu, pa je tako svojedobno rekao da je upravo ona bila oslonac, temelj obitelji te da ih jedino smrt može razdvojiti.
Sve što imaju stekli su zajedno u braku. U početku, Bešlić nije imao ništa osim pjesme i odijela. Sve im je osigurao njen otac, a nakon što se rodio njihov sin Dino, Sejdin tata je preminuo pa se mlada obitelj tada preselila kod njene majke.  

VEZANI ČLANCI:

 

Iako su se već ostvarili kao roditelji, velika im je želja bila proširiti obitelj, no to nije bilo moguće. Sejdi je otkriven tumor na jajniku. Jedna od posljedica operacije je bila i ta da nisu mogli imati više djece
Iako Halid kaže da su imali nekih problema u braku, njegova supruga je uvijek bila uz njega u teškim trenucima, a jedan od najtežih je bila prometna nesreća koja se dogodila 2009. godine u kojoj je pjevač zamalo izgubio život. 

GALERIJA Marko Grubnić puno se promijenio od početka karijere, a pogledajte kako se tada odijevao

Sarajevo: Halid Bešli? prvi put u javnosti nakon prometne nesre?e
1/21

 

- Sejda se potresla toliko da o tome ne želi ni danas govoriti, a sjećanje na te dane izaziva odmah suze - rekao je jednom prilikom glazbenik. U međuvremenu, njihov sin Dino se zaručio i oženio i danas živi u Njemačkoj, točnije u Frankfurtu. Sa suprugom je dobio blizance, Lamiju i Belmina Kana koji su baki i djedu veliko veselje. 

VIDEO Tko je supruga Peđe Grbina? Završila fakultet u Srbiji, imala dramu oko diplome

Komentara 1

NE
Neretva93
17:56 13.02.2024.

Kad će Agrokomerc proradit?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije