Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša loto djevojka

Tina Katanić prvi put progovorila o skandalu iz 2015.: Najogoljenije rečeno, bila sam žrtva kaznenog djela

Zagreb: Tina Katani? dolazi u odvjetni?ki ured Zvonimira Hodaka
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/9
07.09.2022.
u 09:49

Važno je da se čuje tko je žrtva i tko je tu napravio teško kazneno djelo. Sva sreća da se danas žene štiti svim mogućim konvencijama te kaznenim i mnogim drugim zakonima, izjavila je

Bivša loto djevojka Tina Katanić prije sedam godina povukla se iz javnosti nakon skandala koji je dobio i svoj sudski epilog i nakon godina šutnje Tina je odlučila prvi put progovoriti o svemu kroz što je prošla prije sedam godina kada je u javnost dospjela snimka zbog koje je prošle godine u listopadu Domagoj R. (28) pravomoćno osuđen na godinu i 11 mjeseci zatvora jer je 2015. godine snimao manekenku i bivšu loto djevojku Tinu Katanić tijekom spolnog odnosa s dvojicom prijatelja te ga nakon toga proslijedio trećoj osobi.

– Najogoljenije rečeno, bila sam žrtva kaznenog djela i teške povrede privatnosti. Kad već imam priliku reći vama i medijima koji će prenijeti moje riječi pa će ovo sigurno mnogi pročitati, moram naglasiti da su mnoge druge djevojke bile žrtve kao i ja. Želim podići svijest o tome da se ne odmahuje rukom i ne stigmatizira nešto što je proizišlo iz čistog povjerenja. Važno je da se čuje tko je žrtva i tko je tu napravio teško kazneno djelo. Sva sreća da se danas žene štiti svim mogućim konvencijama te kaznenim i mnogim drugim zakonima. Na kraju krajeva, presuda je donesena, a ona kaže da su počinjena ozbiljna kaznena djela – ispričala je Tina u prvom intervju koji je dala za časopis Story. Dodala je kako joj je iznimno teško bilo zbog obitelji, najgore joj je bilo zbog njih.

– U tom razdoblju najgore mi je bilo zbog moje obitelji, čak ne zbog mene. Iz svega sam izišla podignute glave. Najvažnije mi je da je donesena pravomoćna presuda i da je osoba dobila zatvorsku kaznu. Meni zatvorska kazna ne znači gotovo ništa jer je počinjena nepovratna šteta nad mnom, ali služi kao poruka da se ne mogu i ne smiju činiti kaznena djela te uništavati tuđi životi nekažnjeno. Rekla bih da to nije bio skandal, nego teško kazneno djelo – rekla je Tina. 

VIDEO Sjećate li se Anđele Kolar koja je s Draženom Zečićem snimila duet "Ima li nade za nas?"

Ključne riječi

Komentara 46

Avatar southman
southman
10:36 07.09.2022.

hahaha ma da naravno, na prevaru se te namamili da po..šiš trojici istovremeno.

KI
kiseli
13:27 07.09.2022.

A znam, ubacili su ti drogu u nos

ST
Stainer
12:24 07.09.2022.

Zašto je prekinula karijeru? Mogla je nastaviti. Koju karijeru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije