Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samo je jedna želja

Thompson slavi 57. rođendan, a na njegovoj stranici objavljena je posebna poruka

Foto: PR
1/12
27.10.2023.
u 17:32

Pjevač se tek rijetko gdje pojavi u javnosti, a na njegovog službenoj Facebook stranici često vidimo stihove molitve ili poneke njegove pjesme, a sve upućeno sinu

Otkako je u srpnju prošle godine sin Marka Perkovića Thompsona imao ozbiljnih zdravstvenih problema, pjevač se povukao iz javnosti i otkazao svoje nastupe kako bi bio uz sina Antu Mihaela te uz svoju obitelj u tim teškim trenucima. Pjevač se tek rijetko gdje pojavi u javnosti, a na njegovog službenoj Facebook stranici često vidimo stihove molitve ili poneke njegove pjesme, a sve upućeno sinu. 

Omiljeni glazbenik danas slavi svoj 57. rođendan, a tim povodom na njegovoj službenoj Facebook stranici objavljena je i posebna poruka vezana za rođendan, ali i oporavak njegova sina Antu Mihaela. 

VEZANI ČLANCI

"Sretan 57. rođendan našem Marku sa željom i molitvom za ozdravljenje njegovog sina Ante Mihaela. Od srca administratori i fanovi!", objavljeno je na njegovoj stranici uz njegovu fotografiju.

Thompson se u svibnju pojavio na proslavi obitelji Perković, a objavio ga je glazbenik Boris Rogoznica. - Velika mi je čast bila nastupati na privatnoj proslavi obitelji Perković -  objavio je Rogoznica. Na fotografiji koju je podijelio na društvenim mrežama je u društvu Thompsona i Mate Bulića

Thompsonov sin Ante početkom je srpnja prošle godine završio u bolnici zbog zatajenja srca, a pozivi na molitve dijele se mjesecima. Otac glazbenik otkazao je tada sve koncerte, a njegov menadžer Denis Pletikosa kazao je tada kako čekaju da se stanje poboljša te da ne mogu ništa više napraviti osim moliti se za poboljšanje. Obitelj cijelu situaciju drži privatnom te ne dijele nikakve informacije, a obožavatelji se mole za njegov što brži oporavak. 

1/11

U ovoj teškoj situaciji obitelj Perković našla se i na meti prevaranata koji su putem društvenih mreža pokrenuli akciju prikupljanja novaca za operaciju Thompsonovog sina. Na društvenoj mreži Facebook u veljači se pojavila grupa Donacija za operaciju srca u čijem opisu se pozivaju korisnici ove mreže da se pridruže grupi i doniraju novac za operaciju mladog Ante sina Marko Perković Thompson. Objavili su i broj računa na koji se mogu izvršiti uplate, a ubrzo se oglasio i tim pjevača Marka Perkovića Thompsona i upozorio sve kako je riječ o prevari.

- Dragi prijatelji, molimo vas da pročitate ovaj članak kako ne bi nasjeli na prevare. Molimo i ostale medije da upozore svoje čitatelje. Nažalost, moramo se baviti i ovakvim obavijestima. Ukoliko vidite takve ili slične stranice na društvenim mrežama, molimo vas da iste prijavite bez odgađanja - napisali su iz Thompsonovog tima na njegovom službenom profilu. 

VIDEO Ella Dvornik na sudu: Bivši muž Charles je tuži zbog kuće u Balama

Komentara 9

BA
Barba56
17:43 27.10.2023.

Sretan ti rodjendan Marko , zelim ti sve najbolje i da ti se ostvare sve tvoje zelje .

Avatar hrethgir
hrethgir
17:48 27.10.2023.

Sretan rođendan bratu škorpionu. Najveća sreća svakom škorpionu je sretna i zdrava obitelj. To ti od srca želim.

MA
Marlboro
18:17 27.10.2023.

Neka ti ozdravi sin.Moli se Isusu i ozdravit će.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije